Την ώρα που ο πρίγκιπας Φεϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, έχοντας στο πλευρό του τον μάνατζερ κ. Βλάση Τσάκα, δημοσιοποιούσε με συνέντευξη Τύπου την πρόταση που κατάθεσε στους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό εξέφραζε τις επιφυλάξεις του για το πριγκιπικό ενδιαφέρον, λέγοντας μάλιστα ότι του «προκαλούν αλλεργία οι πρίγκιπες».

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Φεϊζάλ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο παρουσία των παλαίμαχων άσων του Τριφυλλιού Μίμη Δομάζου, Μάικ Γαλάκου και Ιάκωβου Χατζηαθανασίου αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της πρότασης που απεστάλη με επιστολή στους βασικούς μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο σαουδάραβας πρίγκιπας τόνισε ότι ήδη έχει εκδοθεί από την τράπεζα Barclays επιταγή 28 εκατ. ευρώ προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χρήματα τα οποία θα κατατεθούν σε ελληνική τράπεζα, εφόσον γίνουν αποδεκτοί οι όροι που θέτει προς τους μετόχους για την απόκτηση του 67% των μετοχών, ενώ μίλησε και για ένα πλάνο επενδύσεων άνω των 150 εκατ. ευρώ που θα περιλαμβάνει μεταγραφές, κατασκευή γηπέδου κλπ.

Αναλυτικά διαβάστε εδώ όσα δήλωσε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την πρόταση αγοράς που εστάλη στους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος μίλησε εφ’ όλης της ύλης στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra fm εκφράζοντας σοβαρές επιφυλάξεις για το πριγκιπικό ενδιαφέρον, χωρίς όμως να το απορρίψει οριστικά.

Επίσης ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» λέγοντας ότι «δεν απέτυχε», μίλησε για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας ότι «η χρονιά εφέτος θα βγει χωρίς πρόβλημα», ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ζεσουάλδο Φερέιρα, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεμπάστιαν Λέτο.

Αναλυτικά διαβάστε εδώ όσα δήλωσε ο κ. Αλαφούζος.