Rolling Stones, Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Μπρους Σπρίνγκστιν, Κάνιε Γουέστ, Μπον Τζόβι, Μπίλι Τζόελ, The Who, Κρίστεν Στιούαρτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπίλι Κρίσταλ, Κουέντινν Ταραντίνο καθώς και μια ακόμη πλειάδα λαμπερών τραγουδιστών, ηθοποιών και καλλιτεχνών του Χόλιγουντ θα πάρουν μέρος σε μια μεγάλη εκδήλωση-συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το λαμπερό γεγονός με τίτλο «12-12-12» θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του κυκλώνα Σάντι. Πιο συγκεκριμένα τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Robin Hood Fund Relief, που στηρίζει τις οικογένειες που επλήγησαν περισσότερο από τον κυκλώνα.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, αλλά την εν λόγω συναυλία μπορεί να παρακολουθήσει κόσμος από κάθε γωνιά της γης μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου και διαδικτύου, ενώ θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσα από γιγαντοοθόνες σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στις ΗΠΑ, από εκείνη για τα θύματα της 9/11 που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2001 και αναμένεται να την δουν περίπου 2 δισεκατομμύρια κόσμου σε περισσότερες από 190 χώρες.