Ο πρίγκιπας Χάρι και η Πίπα Μίντλετον είναι πολύ πιθανόν να είναι οι νονοί του μωρού που περιμένουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Ο αδερφός του μέλλοντα πατέρα και η αδερφή της μέλλουσας μητέρας μπορεί να βαφτίσουν το πρώτο παιδί του βασιλικού ζευγαριού, δεδομένου του ότι εκτέλεσαν χρέη κουμπάρων στο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έγινε τον Απρίλιο του 2011.

Ο Τζο Λιτλ, επιτελικό στέλεχος του Majesty Royal Magazine ανέφερε στο mailonline: «Πιστεύω ότι ο Χάρι και η Πίπα είναι πολύ πιθανό (να γίνουν νονοί). Όπως ξέρετε, οι περισσότεροι έχουν απλά ένα ή, το πολύ, δύο νονούς. Αλλά στους βασιλικούς κύκλους υπάρχουν περισσότεροι…»

Σύμφωνα, όμως, με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο «ειδήμων» σε… βασιλικά ζητήματα, «νομίζω ότι (το μωρό) δεν θα έχει τόσους πολλούς – ίσως (έχει) τέσσερις. Ο Χάρι θα αναλάβει (να εκπροσωπήσει) τη βασιλική πλευρά και η Πίπα την πλευρά των Μίντλετον. Υπάρχουν λίγες επιλογές μεταξύ καλών τους φίλων. Συγκεκριμένα των οικογενειών Βαν Κούτσεμ και Βαν Στράουμπενζι» (Straubenzee), ανέφερε.

Όντως, ο Τόμας Βαν Στράουμπενζι είναι ένας από τους παλιότερους και στενότερους φίλους του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Οι δυο τους έχουν πολύ στενή σχέση από την εποχή που φοίτησαν μαζί στο Ludgrove Prep School, ενώ οι Έντουαρντ, Χιου, Νίκολας και Γουίλιαμ Βαν Κούτσεμ από το Νόφοκ είναι στενοί φίλοι του Γουίλιαμ που μεγάλωσαν μαζί του. Ο 30χρονος πρίγκιπας, πρωτότοκος γιος της αξέχαστης Νταϊάνα έχει γίνει, σύμφωνα με τις γαλαζοαίματες συνήθειες, νονός σε αμέτρητα παιδιά, μεταξύ των οποίων και στην μικρή Γκρέις Βαν Κούτσεμ που θεάθηκε να… κλείνει τα αυτιά της από τη φασαρία στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκινγχαμ την ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Επίσης κάποιος στενός φίλος της Κέιτ Μίντλετον ενδέχεται να είναι νονός. «Θα είναι μεγάλη τιμή να γίνει κανείς νονός στον μελλοντικό Βασιλιά ή Βασίλισσα της Αγγλίας», αναφέρει ο Τζο Λιτλ.

Εν τω μεταξύ, η Κέιτ Μίντλετον αισθάνεται καλύτερα από την αδιαθεσία του πρώτου σταδίου εγκυμοσύνης, εξαιτίας της οποίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου.