Bazaar αγάπης και προσφοράς σε πολλές γωνιές της πόλης μας δίνουν την ευκαιρία να ενισχύσουμε όσους έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες…

  • Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, 5 και 6 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά (Δηληγιάννη 66) και θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Εκεί, ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει σε πολύ προσιτές τιμές αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά – πολλά γούρια.
  • Μια πλούσια συλλογή σπάνιων και πολλαπλών έργων τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών (Τέτσης, Τσαρούχης, Εγγονόπουλος, Νικολάου, Αργυράκης, Καράς, Μανουσάκης, Γέρος, Τάσος, Χάρος, Φωτόπουλος, Μιγάδης, Κεσσανλής, Φασιανός κ.α.) περιμένει όσους έρθουν στο Art Bazaar του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Κέντρο Γαία με τίτλο «Όνειρο Χριστουγέννων» την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου (ώρα 7 μ.μ.). Περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 210-8015010.
  • Εορταστικές αγορές και στο bazaar της ΕΛΕΠΑΠ που θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου (11 π.μ. έως 5 μ.μ.) στο ξενοδοχείο «The Y Hotel» (οδός Μυκόνου 3, Κεφαλάρι, Κηφισιά).
  • Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση διοργανώνει, με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, χριστουγεννιάτικο παζάρι από 6 έως και 10 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός» (Κτίριο «Δ4»), Πειραιώς 100, Γκάζι. Σκοπός του Συλλόγου είναι η ηθική και οικονομική υποστήριξη του έργου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση που δημιουργήθηκε το 1989 και για 23 συνεχή χρόνια, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους.(syloikogparemvasi@gmail.com, τηλ.: 210 3302426, fax: 210 3302147).
  • Ένα ιταλικό χριστουγεννιάτικο bazaar ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στην Ιταλική Σχολή της Αθήνας. Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου (από τις 10.30 έως τις 18.00) το Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνεται από την Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών (Co.As.It.) υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα προσφέρει made in Italy προϊόντα της ιταλικής μόδας, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα σε συμφέρουσες τιμές. (Ιταλική Σχολή, Μητσάκη 18, Πατήσια).