H Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου και το γιο τους, η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της, η Εύη και η Μαρία Φραγκάκη με τα παιδιά τους, η Βάσω Γουλιελμάκη με την κόρη της, η Γιολάντα Διαμαντή με τις τρεις κόρες της και πολλοί άλλοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο opening πάρτι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια».

Η… «Santa Claus Airways» με κυβερνήτη τον Άγιο Βασίλη, καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους φίλους του που κάθισαν αναπαυτικά και απόλαυσαν την πτήση ως το χωριό του αγαπημένου τους Αγίου.

Τα παιδιά επισκέφτηκαν το εργοστάσιο μοντελισμού στο Minature Train Park, φωτογραφήθηκαν στο σπίτι με τα αληθινά γλυπτά πάγου αγκαλιά με παγωμένες αρκούδες ή πάνω σε παγωμένα έλκηθρα, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στον πάγο, στο φθηνότερο παγοδρόμιο της πόλης, ταξίδεψαν με το Χριστουγεννιάτικο carousel, πέταξαν με την εντυπωσιακή ρόδα, χοροπήδησαν στο τραμπολίνο και έστειλαν τα γράμματά τους με το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2, ωστόσο, είχε να αναδείξει και κοινωφελή δράση: διοργάνωσε για την συγκεκριμένη ημέρα ένα φιλανθρωπικό Bazaar φιλοξενώντας το Σύλλογο Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ «Το Εργαστήρι» υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Παράλληλα οι δημιουργίες κοσμημάτων των «Gifted4» με Χριστουγεννιάτικα γούρια σχεδιασμένα από τις ηθοποιούς Άννα Κουρή και Σύλβια Δεληκούρα σε συνεργασία με τον Αντώνη Κροκίδη και τη Χριστίνα Ουτοπούλου πρόσφεραν επίσης υπέρ καλού σκοπού. Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατέθηκε στο Σύλλογο Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ «Το Εργαστήρι».

Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»
Λεωφ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Έξοδος 11 Αττικής Οδού
Ωράρια λειτουργίας:
Καθημερινές: 17:00-23:00,
Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00
Τηλ: 2106198274-2106196941

www.aidonakia.gr