Αυτό θα πει ευκαιρία στην αγάπη! Μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με την εγκατάλειψη του 86χρονου, Χιου Χέφνερ, από την 26χρονη, Κρίσταλ Χάρις λίγο πριν από τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2011, ο ιδρυτής του Playboy και το… άτακτο κουνελάκι του σκοπεύουν να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης την παραμονής της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ. Και η Κρίσταλ Χάρις δεν προτίθεται να το ξανά… σκάσει.

Φιλικές πηγές του ζεύγους αναφέρουν ότι ο Χιου Χέφνερ και η Κρίσταλ Χάρις είναι καλύτερα από ποτέ μετά την μετακόμισής της στη φημισμένη έπαυλη του Playboy. Οι δυο τους «δούλεψαν» πολύ την σχέση τους και επιθυμούν να της δώσουν μια ακόμα ευκαιρία. «Για ένα διάστημα είχα δεύτερες σκέψεις για όλα, κι έτσι δεν ζούσα στην πραγματικότητα, δεν ήμουν καλά μέσα μου», είπε η Χάρις στον KISS FΜ και στον Ράιαν Σίκρεστ. «Απλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα για μένα. Ετσι χρειαζόμουν χρόνο για να σκεφτώ…», συνέχισε.

Σύμφωνα με όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη σχέση του ζεύγους, η απομάκρυνση της Κρίσταλ Χάρις από τον Χιού Χέφνερ λειτούργησε ευεργετικά για τη σχέση τους. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τέλος, ο γάμος θα γίνει ενώπιον λίγων στενών φίλων και συγγενών των μελλονύμφων.