O πρωταγωνιστής των ταινιών Sherlock Holmes φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της ενδυματολόγου με την οποία συνεργάζεται στην νέα του ταινία «Dom Hemingway».

Ο λόγος για την Έλεν Κροσάου με την οποία γνωρίστηκαν στις αρχές του περασμένου μήνα, οπότε και ξεκίνησε η προετοιμασία των γυρισμάτων του φιλμ Dom Hemingway.

«Το ειδύλλιο του Τζουντ και της Έλεν είναι το αντικείμενο συζήτησης στο πλατό…» αναφέρει ανώνυμη πηγή στην βρετανική Mail. «Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στην Ρώμη» προσθέτει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ζευγάρι είναι αχώριστο, δεν κάνει καμιά προσπάθεια να κρύψει τον έρωτά του και οι δύο δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι.

«Άλλωστε τόσο ο Τζουν, όσο και η Έλεν είναι ελεύθεροι και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Είναι απλά δύο άνθρωποι ερωτευμένοι που περνούν πολύ καλά μαζί» καταλήγει το δημοσίευμα.

Να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την ηθοποιό και σχεδιάστρια μόδας Σάντι Φροστ με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ είχε και έναν σύντομο αρραβώνα με την επίσης ηθοποιό Σιένα Μίλερ.