Η Μπιγιονσέ είναι έτοιμη να… αποκαλυφθεί.

Το νέο πρότζεκτ της σταρ είναι να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή της, επαγγελματική και προσωπική, που θα προβληθεί από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

«Το HBO έχει μια μακρά ιστορία στο να προβάλλει οτιδήποτε με αισθητική και αυθεντικότητα» ανέφερε η Μπιγιονσέ σε επίσημη ανακοίνωσή της σχετικά με το εν λόγω πρότζεκτ. «Τα περισσότερα από τα αγαπημένα μου σόου προβάλλονται στο HBO, γι’ αυτό και είμαι ενθουσιασμένη που το δικό μου φιλμ θα είναι μέρος του προγράμματος του. Πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό φιλμ, που πρέπει να έχει το δικό του σπίτι» πρόσθεσε.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που περιγράφεται από την ίδια ως ένα «πολύπλευρο πορτρέτο» θα περιλαμβάνει προσωπικά βίντεο, κάποια από τα οποία έχει γυρίσει η ίδια η Μπιγιονσέ καθώς επίσης και ιδιαίτερα βίντεο από τα παιδικά της χρόνια στο Χιούστον. Βασικό θέμα του ντοκιμαντέρ θα είναι η μεταμόρφωση της Μπιγιονσέ σε μια σπουδαία καλλιτέχνιδα αλλά και σε μια τρυφερή σύζυγο και μητέρα.

«Όλοι γνωρίζουν την Μπιγιονσέ ως τραγουδίστρια, αλλά λίγοι ξέρουν την γυναίκα που κρύβεται πίσω από την σταρ» πρόσθεσε ο πρόεδρος του HBO Programming, Μάικλ Λομπάρντο.

Να σημειώσουμε ότι η 30χρονη σταρ θα υπογράψει και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ, του οποίου ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.