Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και ένα υπογεγραμμένο αυτόγραφο είναι η συνεισφορά της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς προκειμένου να βρεθεί η πεντάχρονη Εϊπριλ Τζόουνς που εξαφανίστηκε πριν από περίπου επτά εβδομάδες.

Το ζευγάρι παπούτσια μαζί με το αυτόγραφο θα δημοπρατηθούν σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα της πεντάχρονης στη μικρή κωμόπολη Machynlleth στην Ουαλία και τα έσοδα θα διατεθούν στις έρευνες για τον εντοπισμό της άτυχης Εϊπρλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κατάγεται από την Ουαλία.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο της οικογένειας της Εϊπρλ, τα μέλη της οικογένειας έγραψαν στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς _ σημειωτέον, μητέρα των δυο παιδιών των Ντίλαν και Κάρις _ και της ζήτησαν να βοηθήσει. Πρόθυμα εκείνη δέχτηκε να διαθέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι που έχει φορέσει σε πρεμιέρα της για να ενισχύσει τις έρευνες.

Κανένα ίχνος της μικρής δεν έχει βρεθεί από τις αρχές Οκτωβρίου που ξεκίνησαν οι έρευνες παρ’ ότι ήταν εκτεταμένες και με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών. Ο πρώην ναυαγοσώστης, Μαρκ Μπρίτζερ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία και κακοποίηση της Εϊπρλ