Τη βία στο γυναικείο πληθυσμό στηλιτεύει η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ δημιουργώντας ένα έμβλημα που θα υποστηρίξει την σχετική εκστρατεία με αποκορύφωμα τη Διεθνή Ημέρα της Βίας Κατά των Γυναικών την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, κόρη του θρυλικού Σκαθαριού, Πολ ΜακΚάρτνεϊ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με πολλές διασημότητες που συμμετέχουν στην εκστρατεία. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται ο μεγιστάνας και ηγετική μορφή του γαλλικού κολοσσού ειδών πολυτελείας PPR, Φρανσουά Ανρί Πινό, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Gucci, Φρίντα Τζιανίνι, και πολλοί ακόμα.

Η εκστρατεία υποστηρίζεται από τα social media, το Facebook και το Twitter, ενώ οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να μοιραστούν το έμβλημα με φίλους στο twibbon.com.

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ που ανακηρύχθηκε η Βρετανίδα Σχεδιάστρια της Χρονιάς στα Βραβεία του Harper’s Bazaar τον περασμένο Οκτώβριο και η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών ομολογεί ότι προσπαθεί πολύ ώστε να συνδυάζει τα επαγγελματικά με τα μητρικά της καθήκοντα.

«Ειλικρινά δεν είναι εύκολο και είναι αστείο να προσποιείσαι (ότι είναι). Το χάνω μερικές φορές… Όταν κοιμάμαι μόλις τέσσερις ώρες και το πρωί ξυπνώ νωρίς με τα παιδιά, τότε δεν είμαι ακριβώς καλή μαμά αλλά ούτε και καλή συνάδελφος στη δουλειά…», δήλωσε σχετικά.