Η πρόσκληση για την παρουσίαση του νέου αντρικού αρώματος My Land από τον οίκο Trussardi ήταν η αφορμή για να βρεθούμε στις αρχές του καλοκαιριού στο Μιλάνο και να γνωρίσουμε τον, τέταρτης γενιάς απόγονο, Τομάσο Τρουσάρντι. «Η ιστορία του οίκου, όπως και η ζωή του πατέρα μου, είναι στενά συνδεδεμένα με το Μιλάνο» λέει ο Τομάσο στην αρχή της κουβέντας μας και δηλώνει ενθουσιασμένος με τον νέο ρόλο του.
– Το να λέγεσαι Τρουσάρντι και ταυτόχρονα να αναλαμβάνεις πρεσβευτής του νέου αρώματος του οίκου θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή. Παράλληλα, πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευθύνη.

– Στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής του αρώματος
δεν μπορώ να πω ότι συμμετείχα ενεργά. Ιδέα, σύλληψη και σχεδιασμός ανήκουν στους ειδικούς. Εγώ απλώς νιώθω πολύ τυχερός που παρακολούθησα από κοντά όλη τη διαδικασία, βήμα προς βήμα. Ιδιαίτερα στο στάδιο που συνδυάζονταν ένα ένα τα συστατικά για να καταλήξουμε στην τελική ευωδιά.

– Η σχέση μου με τα αρώματα είναι… ταραχώδης.
Δεν μένω πιστός σε κάποιο συγκεκριμένο για καιρό και μου αρέσει να τα αλλάζω καθημερινά. Το πρώτο άρωμα που θυμάμαι να χρησιμοποιώ είναι τo Trussardi Action. Τώρα φοράω το Trussardi Uomo και το My Land.

– Η πρώτη μυρωδιά που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι αυτή του δέρματος
, από την εποχή που ήμουν μικρό παιδί και πήγαινα στο εργοστάσιο μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα μου.


ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Ως σύγχρονο fougere, με κλασική όμως χροιά, μας συστήνεται το νέο άρωμα My Land του οίκου Trussardi, το οποίο υπογράφει η Αλεξάντρα Κοσίνσκι. Συνηγορεί σε αυτό ο συνδυασμός από άριστες ποιοτικά ξύλινες νότες, όπως είναι το κασμίρι, το δέρμα και το βετιβέρ, με δροσερά εσπεριδοειδή της μεσογειακής φύσης και αρωματικά φυτά, όπως η λεβάντα και τα φύλλα της βιολέτας.

Μια ολοκληρωμένη σειρά
Τα προϊόντα µπάνιου που συνοδεύουν το My Land ξεχωρίζουν για τις πλούσιες, ενυδατικές τους φόρµουλες.

1. Alcohol Free Deodorant: αποσµητικό χωρίς αλκοόλ.
2. Natural Spray Deodorant: αποσµητικό σε πρακτική µορφή σπρέι.
3. Shampoo & Shower Gel: τζελ µπάνιου.
4. After Shave Lotion: η λοσιόν για µετά το ξύρισµα, σε κοµψή συσκευασία.