Φαίνεται πως η βασίλισσα της ποπ δεν είναι ιδιαίτερα τυχερή όσον αφορά τις ερωτικές της σχέσεις.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της με τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράγουικ αναβλήθηκε, ίσως και για πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

«Η Μπρίτνεϊ και ο Τζέισον είχαν αποφασίσει να παντρευτούν στο τέλος Δεκεμβρίου, αλλά το τελευταίο διάστημα τσακώνονται συνεχώς με αποτέλεσμα να ακυρώσουν τα γαμήλια σχέδια», αναφέρει πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον στην ιστοσελίδα Radar Online.

«Αν και λένε στους φίλους τους ότι απλώς αναβάλουν την τελετή, είναι πολύ πιθανό οι δύο τους να μην ανέβουν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Μπρίτνεϊ δεν βρίσκει πλέον τον Τζέισον διασκεδαστικό και θεωρεί ότι συμπεριφέρεται περισσότερο σαν δεύτερος πατέρας της παρά σαν ερωτικός σύντροφος» προσθέτει η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι κοιμάται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες εδώ και πολύ καιρό. Η Μπρίτνεϊ μένει σε ξενοδοχείο λόγω των γυρισμάτων του X Factor, και παρ’ όλο που ο Τζέισον μένει στο ίδιο ξενοδοχείο, νοικιάζει διαφορετικό δωμάτιο.

Επίσης φήμες θέλουν τον Τζέισον Τράγουικ που έχει αναλάβει μαζί με τον πατέρα της σταρ την κηδεμονία της, φροντίζοντας την γενική κατάσταση της υγείας και της ζωής της, αλλά όχι τα οικονομικά της, να αισθάνεται την 30χρονη τραγουδίστρια σαν μικρότερη αδερφή του.

«Ο Τζέισον αγαπά την Μπρίτνεϊ και τους δύο της γιους, αλλά δεν μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με αυτή», αναφέρει η ίδια πηγή στην αμερικάνικη ιστοσελίδα.

Οι γονείς της Μπρίτνεϊ από την πλευρά τους είναι πολύ δυσαρεστημένη με αυτή την εξέλιξη. Η μητέρα της συμπαθεί ιδιαίτερα τον Τζέισον και τον έχει σαν γιο της, ενώ ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, ισχυρίζεται ότι αν ο μέλλον γαμπρός του δεν θα έπρεπε να έχει κάνει πρόταση γάμου στην κόρη του αν δεν ήταν πραγματικά ερωτευμένος μαζί της. «Νιώθει προδομένος» τονίζει η ίδια φιλική πηγή.