Σε κοινωφελή δημοπρασία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση των θυμάτων από τον φονικό τυφώνα Σάντι προσφέρει τον … εαυτό της, η Γκουίνεθ Πάλτροου στο πλαίσιο της εκστρατείας που διοργανώνει το Συμβούλιο των Σχεδιαστών Μόδας των ΗΠΑ και η πρωτοβουλία της αμερικάνικης Voque, «Fashion For Sandy Relief».

Συγκεκριμένα η 40χρονη ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldplay, Κρις Μάρτιν, με τον οποίο έχει δύο παιδιά (την οκτάχρονη Απλ και τον εξάχρονο, Μόουζες) συμφώνησε να είναι η συνοδός σε δείπνο που είναι μια από τις προσφορές της δημοπρασίας με το μενού να φέρει την υπογραφή του διάσημου σεφ Μάριο Μπατάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου ασχολείται επίσης με τη μαγειρική. Το βιβλίο της «My Father’s Daughter» («Η κόρη του πατέρα μου») που συμπεριλαμβάνει πολλές συνταγές προσφέρεται επίσης για τον ίδιο σκοπό σ’ αυτόν που θα κάνει το μεγαλύτερο «χτύπημα» μέσω του Charitybuzz.com.

Το λιγότερο 10.000 δολάρια θα πρέπει να πληρώσει όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με την editor της Voque, Αννα Γουίντουρ, καθώς επίσης και να κάνει μια περιοδεία γνωριμίας στα γραφεία της Voque στη Νέα Υόρκη αλλά και γεύμα στην σικάτη καφετέρια του περιοδικού υπέρ πάντα του ίδιου σκοπού.

Οι γενναιόδωροι που θα ήθελαν να συνεισφέρουν στην στήριξη των θυμάτων του τυφώνα έχουν επίσης την ευκαιρία για ενα προσωπικό μάθημα modeling από το σούπερ μόντελ Κόκο Ρόσα.

Τέλος και ο Αμερικανός σχεδιαστής, Μάικλ Κορς, έκανε μια μεγάλη προσφορά για τον ίδιο σκοπό δωρίζοντας 1 εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση των όσων επλήγησαν από τον τυφώνα.