Η 3χρονη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, ιδιαίτερα μετά την απιστίας της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της στην ταινία «Snow White And The Huntsman», Ρούπερτ Σάντερς.

Ωστόσο η Κρίστεν Στιούαρτ φρόντισε να εκτρέψει την προσοχή της από το εν λόγω σκάνδαλο με την… σκανδαλώδη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της τέταρτης και τελευταίας ταινίας Twilight, «Breaking Dawn Part 2» που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες εχθές βράδυ Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.

Η 22χρονη πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί άκρως εντυπωσιακή και σέξι, φορώντας μια μάξι διάφανη τουαλέτα στο χρώμα του σώματος που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία.

Με ένα στράπλες μπουστιέ και μια φούστα από σατέν και δαντέλα που είχε την υπογραφή του Zuhair Murad και άφηνε να φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, ενώ εντυπωσίασε με την αυτοπεποίθησή της και την ζωντάνια της, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει. Δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ποζάρει στους φωτογράφους , αλλά και να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Από το πλευρό της δεν έλειψε λεπτό ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία και σύντροφός της Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος έδειχνε εξίσου λαμπερός και γοητευτικός, φορώντας ένα σκούρο πράσινο κοστούμι Gucci.

Οι δύο τους έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι και άνετοι μεταξύ τους, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, τις φήμες που θέλουν τον Ρόμπερτ να έχει συγχωρήσει την Κρίστεν και το πιο νεαρό και λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ να είναι και πάλι μαζί και μάλιστα πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Επίσης το λαμπερό παρών στην πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της, ανάμεσά τους οι Τέιλορ Λότνερ, Κέλαν Λουτζ, Νίκι Ριντ, Άσλεϊ Γκριν, η μικρή Μακένζι Φόι κ.α, καθώς και η συγγραφέας Στέφανι Μάγιερ.