Μπορεί η αγαπημένη του, Σελίνα Γκομέζ, να τον άφησε στα… κρύα του λουτρού, ο ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, όμως, δεν το βάζει κάτω. Σχεδιάζει να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να την ξανακερδίσει, όπως αναφέρει η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ.

Σύμφωνα με μια φιλική πηγή του 18χρονου Τζάστιν Μπίμπερ, ο καναδικής καταγωγής καλλιτέχνης δεν θεωρεί ότι ο χωρισμός του από την 20χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό Σελίνα Γκομέζ είναι τελεσίδικος διότι στο παρελθόν έχουν χωρίσει και έχουν σμίξει πολλές φορές.

Η ίδια πηγή διέψευσε τη φημολογία ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει προχωρήσει στη ζωή του με άλλη σχέση με το 19χρονο μοντέλο από την Ουγγαρία, Μπάρμπαρα Πάλβιν, παρ’ ότι η Σελίνα Γκομέζ «ανέβασε» μια φωτογραφία τους μαζί στο Twitter της.

Ο Μπίμπερ και η Πάλβιν γνωρίστηκαν όταν ο πρώτος έκανε μια εμφάνιση στο σόου της Victoria Secret στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου και απήλαυσαν ένα ταξίδι για να δουν μαζί το μιούζικαλ «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στο Μπρόντγουεϊ την αμέσως επόμενη ημέρα. Το φιλικό περιβάλλον του Τζάστιν Μπίμπερ, ωστόσο, αρνείται ότι κάτι «τρέχει» μεταξύ τους.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε το ζευγάρι στο χωρισμό; Η έλλειψη εμπιστοσύνης σύμφωνα με τους κοντινούς τους ανθρώπους.