1. Dolce & Gabbana, Pour Homme
Η επανέκδοση του πρώτου αρώματος των διάσημων σχεδιαστών επιβεβαιώνει ότι η φινέτσα, η κομψότητα και η γοητεία είναι ιταλική υπόθεση. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι στο DNA του επιτυχημένου διδύμου της μόδας.
2. Prada, Luna Rossa
Αναζωογονητικό και φρέσκο το νέο άρωμα που φέρει το όνομα του ιστιοπλοϊκού σκάφους που παίρνει μέρος στους αγώνες του American Cup. Τον δυναμισμό και το πάθος της νίκης αναδεικνύουν η μοντέρνα ερμηνεία της λεβάντας στη σύνθεση του αρώματος.
3. Tom Ford, Noir
«Θεωρώ ότι το Noir είναι το πιο προσωπικό μου άρωμα»: έτσι ακριβώς μας συστήνει το τελευταίο του απόκτημα ο διάσημος σχεδιαστής. Για τη δημιουργία του αναζήτησε, όπως συνηθίζει πάντα άλλωστε, τις πιο σπάνιες και ακριβές πρώτες ύλες.
4. Viktor & Rolf, Spicebomb
Πικάντικα μπαχαρικά και δροσερά εσπεριδοειδή συνδυάζονται αρμονικά στο νέο άρωμα που κυκλοφορεί υπό τις οδηγίες των σχεδιαστών. Το κομψό, αρρενωπό και σοφιστικέ αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσδοκίες τους.
5. Fendi, Fan di Fendi pour Homme
Επειτα από ένα σύντομο διάλειμμα ο οίκος Fendi επιστρέφει στον χώρο της αρωματοποιίας. Φρέσκο και με αισθησιακή χροιά, το νέο άρωμα με την κομψή συσκευασία ανήκει στις κλασικές, αρρενωπές επιλογές.
6. Calvin Klein, Encounter
Πικάντικο και ξυλώδες άρωμα σε πολυτελή συσκευασία. Οι νότες από μανταρίνι είναι η μοναδική υποψία δροσιάς στην έντονα αρρενωπή σύνθεση που συνδυάζει πατσουλί, πιπέρι, μόσχο, κέδρο, κονιάκ και γιασεμί.