Η 22χρονη σταρ της κάντρι μουσικής Τέιλορ Σουίφτ που χώρισε πρόσφατα από τον 18χρονο, Κόνορ Κένεντι, εγγονό του γερουσιαστή και ακτιβιστή, Ρόμπερτ Φράνσις «Μπόμπι» Κένεντι, δηλώνει ότι είναι σημαντικό να μην παραμελεί κανείς τους φίλους και την οικογένειά του για χάρη μιας σχέσης.

«Η συμβουλή μου όσον αφορά στους άνδρες έχει να κάνει με την προτεραιότητα που τους δίνει κανείς. Μπορούν να είναι ένα μέρος της ζωής σου αλλά ποτέ δεν πρέπει να γίνονται η ίδια η ζωή σου. Μπορούν να ζουν στον κόσμο σου αλλά ποτέ δεν πρέπει να γίνονται ο κόσμο σου» δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό Twist.

«Όταν ξέρεις ποιος είσαι, όταν είσαι ανεξάρτητος και ισχυρός θα προσελκύσεις το σωστό σύντροφο. Το να προσπαθείς συνεχώς να εντυπωσιάσεις έναν άνδρα και να τον βάλεις πάνω από την οικογένειά σου και τους φίλους σου, δείχνει ότι δεν είσαι συμφιλιωμένος με τον εαυτό του» προσθέτει.

«Ενας από τους στόχους μου είναι πάντα να είμαι πρώτα απ’ όλα εντάξει με τον εαυτό μου, ανεξάρτητα από τον έρωτα και τα αγόρια», καταλήγει.