Ένα ακόμη στοιχείο έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός πως η Ριάνα και ο πρώην αγαπημένος της -ο οποίος ευθύνεται για τον άγριο ξυλοδαρμό της το 2009- είναι και πάλι μαζί.

Μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος στην Όπρα ότι ο Κρις Μπράουν ήταν ο έρωτας της ζωής της και πως τον έχει πλέον συγχωρέσει, αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό του τελευταίου από το μοντέλο Καρουές Τραν, μια νέα επαγγελματική συνεργασία έρχεται να πυροδοτήσει τις φήμες που θέλουν τους δύο σταρ της μουσικής να είναι και πάλι ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα η Ριάνα αποκάλυψε εχθές Τρίτη 6 Νοεμβρίου στους 26.5 εκατομμύρια followers της την λίστα των τραγουδιών του νέου της άλμπουμ «Unapologetic». Ανάμεσά τους βρίσκεται και το νέο σιγκλ «Nobodies Business» το οποίο αποτελεί το νέο ντουέτο της 25χρονης σταρ με τον Κρις Μπράουν.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη συνεργασία τους μέσα στο 2012, καθώς στις αρχές του χρόνου ο Κρις Μπράουν συμμετείχε στο «Birthday Cake» της Ριάνα και αυτή συμμετείχε στο ρεμίξ του «Turn Up the Music» του πρώτου.

Δείτε την λίστα τραγουδιών του νέου άλμπουμ της Ριάνα «Unapologetic»

1.‘Fresh Off The Runway’
2.‘Diamonds’
3.‘Numb’ Feat. Eminem
4.‘Pour It Up’
5.‘Loveeeeeee Song’ Feat. Future
6.‘Jump’
7.‘Right Now’
8.‘What Now’
9.‘Stay’ Feat. Mikky Ekko
10.‘Nobodies Business’ Feat. Chris Brown
11.‘Love Without Tragedy / Mother Mary’
12.‘Get It Over With’
13.‘No Love Allowed’
14.‘Lost In Paradise’
Bonus:
15.‘Half Of Me’