Φαίνεται πως η Τζένιφερ Λόπεζ ξέχασε τα δικά της ατοπήματα ως καμαριέρα στην ταινία «Maid In Manhattan» και έγινε η αιτία για να χάσει μια υπάλληλος ξενοδοχείου την δουλειά της.

Πιο συγκεκριμένα η Πρέι Ντόνταζ που εργαζόταν ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο Melia Dusseldorf όπου διέμενε η Τζένιφερ Λόπεζ, χτύπησε την πόρτα του δωματίου της Λατίνας τραγουδίστριας προκειμένου να ζητήσει ένα αυτόγραφο της.

Στην πόρτα εμφανίστηκαν δύο βοηθοί της σταρ, οι οποίοι αρνήθηκαν να της δώσουν αυτόγραφο και την έδιωξαν.

«Καθάριζα στον όροφο που διέμενε η Τζένιφερ Λόπεζ και επειδή είμαι θαυμάστριά της, επιστράτευσα το κουράγιο μου και χτύπησα το κουδούνι για να ζητήσω ένα αυτόγραφο» δήλωσε η Πρέι Ντονταζ.

Την επόμενη ημέρα ο υπεύθυνος της εταιρείας καθαρισμού που είχε προσλάβει την Πρέι Ντόνταζ της τηλεφώνησε, για να της ανακοινώσει την απόλυσή της, καθώς όπως της είπε η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε παράπονα στην διεύθυνση του ξενοδοχείου.

«Ενήργησε σε αντίθεση με τους κανονισμούς και διατάραξε την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών μας» δήλωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σίρους Χεϊνταριάν, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην απόλυση της Πρέι Ντονταζ παρ’ όλο που τελικά δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο αυτόγραφο.