Το μαγαζί δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, για Αθηναίους και μη, Μιράν σημαίνει διαλεχτά αλλαντικά φτιαγμένα από τον ίδιο ή κορυφαίους συντεχνίτες του σε κάθε γωνιά της χώρας.
Σήμερα, λίγους μήνες μετά την ανακαίνιση που έδωσε τόσο στο κατάστημα όσο και στην γύρω γειτονιά έναν αέρα ανανέωσης, ο Μιράν διοργανώνει συναντήσεις γευσιγνωσίας-γνωριμίας με εκλεκτά προϊόντα γεμίζοντας τα σαββατιάτικα μεσημέρια με μυρωδιές και γεύσεις από Ελλάδα.
Το σκηνικό θα στήνεται περίπου στις 11.30 το πρωί και θα έχει χαρακτήρα γιορτής. Λαχταριστοί μεζέδες που ψήνονται επί τόπου, παραδοσιακή μουσική και ποτά, μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Στην παρέα θα βρίσκονται και οι ίδιοι οι παραγωγοί ή εκπρόσωποί τους, έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία, να δώσουν πληροφορίες ακόμα και να αποκαλύψουν τα μυστικά της τέχνης τους.
Όσο για το «μενού» το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελληνικό προσούτο Ευρυτανίας, σαλάμι και λουκάνικα Στρεμμένου για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ενώ στις 17 όποιος βρεθεί εκεί θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει λιχουδιές από βουβαλίσιο κρέας Σερρών της εταιρείας Μπόρας.
Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ. 210 3217 187