Οπως είχε προβλεφθεί, δεν θα αργούσε η στιγμή που το πογκρόμ των Χρυσαυγιτών κατά των μεταναστών, οι οποίοι χαρακτηρίζονται συλλήβδην παράνομα μιάσματα που πρέπει να εκδιωχθούν βιαίως από την Ελλάδα, θα ακολουθούσαν προγραφές π.χ. των αριστερών, των ομοφυλόφιλων, ρηξικέλευθων καλλιτεχνών κ.λπ. Να όμως που στο χρυσαυγίτικο ρατσιστικό κρεσέντο προστέθηκαν οι πρωταθλητές οι οποίοι δεν είναι λευκοί, ή δεν έχουν αμφότερες τις ρίζες τους ελληνικές ή δεν γεννήθηκαν σε αυτά τα (άγια) χώματα!..
Πρώτος στο στόχαστρο, λόγω του μαύρου χρώματός του, μπήκε ο διεθνής σέντερ του ΠΑΟ (παλαιότερα Ολυμπιακού, Αρη, Ηρακλή) Σοφοκλής Σχορτσανίτης τον οποίο… αποκήρυξε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος διαλαλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Ελληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή»!.. Οταν δε του επισημάνθηκε ότι «αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής» ο ινστρούχτορας της φυλετικής καθαρότητας μίλησε για τις ράτσες των σκύλων και «να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ»!..
Παρεμπιπτόντως, ας τολμούσε να τα πει όλα αυτά φάτσα κάρτα στον Σοφοκλή, όπως εύστοχα δήλωσε η (εκ Καμερούν) μητέρα του μπασκετμπολίστα, ο οποίος από 12 ετών φοράει τη φανέλα των ελληνικών εθνικών ομάδων. Αλήθεια, δεν μας είπε ο… ελληνάρας βουλευτής: Εχει δικαίωμα ο «Σόφο» να κατοικεί και να παίζει μπάσκετ σε αυτή τη χώρα ή πρέπει να τον πάρει και να τον σηκώσει μαζί με όλο του το σόι και δη τον έλληνα πατέρα του Κώστα, την εδώ και χρόνια πολιτογραφημένη Ελληνίδα μητέρα του Ζορζέτ, τη σύζυγό του Ειρήνη και το 8 μηνών αγοράκι τους;
Τη σκυτάλη από τον ομοϊδεάτη του Παναγιώταρο πήρε ο επίσης βουλευτής Γιάννης Λαγός, διατρανώνοντας ότι «δεν είναι Ελληνες και δεν αναγνωρίζονται από τη Χρυσή Αυγή» οι αρσιβαρίστες Κάχι Καχιασβίλι, Γιώργος Τζελίλης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Λεωνίδας Κόκκας (σ.σ.: μεγάλε, ξέχασες τον Βίκτωρα Μήτρου) και η ολυμπιονίκης του ακοντισμού Μιρέλα Μανιάνι.
Ας μας πουν τώρα οι Παναγιώταρος, Λαγός και σία αν θα διώξουν κλοτσηδόν από τη χώρα και όλους εκείνους τους αθλητές που δεν είναι και οι δύο γονείς τους Ελληνες και δη μέλη της ευρωπαϊκής φυλής! Τι επιφυλάσσει η χρυσαυγίτικη ρομφαία όχι για την με αφρικανικές ρίζες (από κενυάτη πατέρα) μελαμψή κολυμβήτρια Νέρι Νιαγκουάρα και τους επίσης μελαμψούς Παύλο Παπαϊωάννου (άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και νυν προπονητή με μητέρα από Βραζιλία), Νέστορα Κόμματο (μπασκετμπολίστας με μητέρα από Γουινέα), Κώστα Δουβαλίδη (εμποδιστής με αμερικανό πατέρα), Μάρκο Μαραγκουδάκη (ποδοσφαιριστής του Πλατανιά με αιγύπτια μητέρα) –αυτοί προφανώς είναι προγραμμένοι λόγω χρώματος –αλλά για τον λευκό υπερκολυμβητή Σπύρο Γιαννιώτη (με αγγλίδα μητέρα);
Διότι, εντάξει, να κατακρίνουμε π.χ. τις ελληνοποιήσεις-«μαϊμού», όπως τα περιλάλητα «εξώγαμα» του μπάσκετ που αγωνίστηκαν κατά καιρούς ως Ελληνες σε συλλόγους της χώρας μας. Ενδεικτικά, υπενθυμίζω τους Σέρβους Τάρλατς (Κωνσταντινίδης), Τόμιτς (Γιαννακόπουλος), Στογιάκοβιτς (Κίνης), Γκούροβιτς (Μαλατράς), Γιάριτς (Λάτσης), τους Ρώσους Ζαβρασένκο (Αμανατίδης), Λέντκοφ (Τσακαλίδης), τους Εσθονούς Σοκ (Γιαννόπουλος), Κούουσμα (Μαγουλάς), τον Σλοβένο Νεστέροβιτς (Μακρής) και ακόμη τους Γιοβάνοβιτς (Καραγεωργιου), Λακίσεβιτς (Βρυώνης) ή παλαιότερα τον Αμερικανό Ράμπις (Ραμπίδης) και τον Αμερικανολιβανέζο Σεϊκέλι (Σακαλής), κ.λπ.
Από πού κι ως πού όμως πρωταθλητές με ελληνικές ρίζες ή άλλοι που επέλεξαν οι ίδιοι την ελληνική υπηκοότητα (π.χ. οι διεθνείς βολεϊμπολίστες Μίταρ Τζούριτς –σερβικής καταγωγής και Ντμίτρι Φιλίποφ –ουκρανικής καταγωγής) είναι αποδιοπομπαίοι; Ακόμη και οι εκ μεταγραφής (όπως ο ολυμπιονίκης του τζούντο Ηλίας Ηλιάδης Τζαρτζίλ Σβιανταουρί στη Γεωργία –ή ο εκ Ρουμανίας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ Καλίν Κρεάνγκα) είχαν κάθε δικαίωμα να επιλέξουν να αγωνίζονται ως Ελληνες εφόσον το έπραξαν νομότυπα. Το ίδιο και εκείνοι που απέκτησαν νόμιμα την ελληνική υπηκοότητα ζώντας οκτώ χρόνια στη χώρα μας. Μεταξύ αυτών, ο εκ Κάπο Βέρντε ορμώμενος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Ντανιέλ Μπατίστα, ο σλοβάκος βολεϊμπολίστας του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ και ο ρουμάνος πολίστας του Ολυμπιακού Πέτερ Σάντα, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στις αντίστοιχες ελληνικές εθνικές ομάδες.
Μήπως λοιπόν οι προγραφές της ΧΑ οδηγούν τελικά στο… πας μη Χρυσαυγίτης (και) μη Ελληνας; Αντί άλλου σχολίου για τα εν λόγω ναζιστικά-ρατσιστικά παραληρήματα (φευ και πρακτικές) των παλικαράδων της ΧΑ προσφεύγω στο σπέσιαλ άρθρο του φίλτατου Δημήτρη Φύσσα στην «Athens Voice» (8.10.2012) με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Τα ανθρωπωνύμια των βουλευτών της». Οπως εύστοχα υπογράμμιζε, «αν δεχτούμε ότι το ελληνικό έθνος υπάρχει από πάντα, είναι φυλετικά αμιγές κι ότι από πάντα χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα, τότε κατ΄ ανάγκην οι καθαρότεροι εκπρόσωποί του, οι ίδιοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα έπρεπε να έχουν ελληνοπρεπή ονοματεπώνυμα».
Συμβαίνει αυτό; Οπως προκύπτει από τη μικρή ετυμολογική έρευνα του Δ.Φ., από τους 23 βουλευτές (που εκλέχτηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο) των 17 τα επώνυμα δεν έχουν ελληνική ρίζα αλλά αλβανική, εβραϊκή, τουρκική, σλαβική, λατινική-ιταλική με φράγκικη κατάληξη, ενώ πολλά από τα μικρά τους ονόματα έχουν εβραϊκή-σημιτική και λατινική ρίζα!.. Αιδώς, Χρυσαυγιτάδες! Αν έχετε τα κότσια, εφαρμόστε την εθνική-φυλετική καθαρότητά σας στην κοινοβουλευτική σας ομάδα εξορίζοντας όσους δεν έχουν ονόματα με ελληνοπρεπείς ρίζες!
ΥΓ. Αλήθεια, για τις καθαρόαιμες λευκές αθληταρούδες που κέρδιζαν ολυμπιακά μετάλλια με το ανίκητο (διάβαζε ντοπαρισμένο) ελληνικό DNA τους, έχουν να πουν κάτι οι ντοπαρισμένοι με άγρια ρατσιστικά ένστικτα Χρυσαυγίτες;

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ