Τον Μάρτιο του 2012 ερωτηθείς ο Netanijahou αν θα βομβαρδίσουν το Ιράν οι ισραηλινοί και πότε; Εκείνος απάντησε καταφατικά κα μάλιστα προσδιόρισε και τον χρόνο «μέσα στο 2012» απάντησε συγκεκριμένα. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου κατά την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στις ΗΠΑ ο Obama ζήτησε από αυτήν να συνδράμει στη λύση της ελληνικής πολιτικοοικονομικής κρίσης. Η Μέρκελ δεν άργησε, μετά το γυρισμό της από τις ΗΠΑ, να συναντηθεί με τον Sarkozy και να πάρουν μαζί δημόσια θέση πάνω στο ελληνικό θέμα και μάλιστα με πολλές θετικές προοπτικές. Ακολούθησε το ταξίδι του Rösler στην Ελλάδα με μεγάλη εμπορική και επενδυτική συντροφία. Διατυπώθηκε δημόσια η υπόσχεση ότι θα βοηθηθεί η Ελλάδα με κεφάλαια και για την πληρωμή του χρέους αλλά και στον αναπτυξιακό τομέα και μάλιστα μίλησαν και για ένα «Σχέδιο Μάρσαλ».

Έκτοτε ούτε κεφάλαια δόθηκαν, ούτε επενδύσεις έγιναν, ούτε και σχόλια σχετικά είδαν το φως της δημοσιότητας. Που σκάλωσε ή υπόθεση; Όλα τα πλάκωσε το σκοτάδι της σιωπής και η κρίση με τον τρόπο που εξελίσσεται κάτω από τρίαινα της «Τρόικα» πάει από το κακό στο χειρότερο. Είμαστε μικρή χώρα και εξαρτιόμαστε από εξωτερική πολιτική προφανώς μπροστά στις σημερινές αμερικανικές εκλογές η κρίσιμη κατάσταση της χώρας γίνεται κρισιμότερη ! Και γιατί;

Επειδή πρώτη φορά το επενδυτικό κεφάλαιο με επικεφαλής τους γνωστούς εβραϊκούς οίκους και τα κυκλώματα έχει έρθει σε ρήξη με το βιομηχανικό παραγωγικό κεφάλαιο των λευκών αγγλοσαξόνων προτεσταντών των ΗΠΑ το οποίο θέλησε και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το ξεσηκωμό των αραβικών χωρών για να καρπωθεί την αγορά του μέλλοντος των 350 εκατομμυρίων καταναλωτών. Αυτό όμως είναι αδύνατο όσο δεν λύνεται το παλαιστινιακό και πολύ πιο χειρότερα αν ο Obama συναινέσει με τους Ισραηλινούς και επιτεθεί κατά του Ιράν πράγμα που αρνήθηκε να κάνει διακινδυνεύοντας την εκλογική του επιτυχία. Αυτός ήταν και ο λόγος που το οικονομικό λόμπι των Εβραίων με επικεφαλής τον διαφθαρμένο οίκο τον Goldmann Sachs να αγκαλιάσει τον Romney και να τον χρηματοδοτεί με στόχο την εξουσία η οποία και θα ανταποδώσει το τίμημα που έχει συμφωνηθεί και που συμπεριλαμβάνει.

Πάγωμα του παλαιστινιακού, βομβαρδισμό του Ιράν, απομάκρυνση του Erdogan από την εξουσία, θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με στόχο την εμπλοκή της Ελλάδας την επέμβαση της Αμερικής των Εβραίων, για να βάλουν χέρι στα πετρέλαία και το Αέριο του Αιγαίου με κίνδυνο να εμπλακούν στη διένεξη η Ρωσία και η Κίνα με απρόβλεπτες συνέπειες. Η προγραμματισμένη ελληνική κρίση μέρος αυτής της παγκόσμιας με τον αρχηπράκτορα που ακούει στο όνομα Σαμαράς θα συντελέσει υπέρ των αμερκανοεβραίων και δεν αποκλείεται ο ακρωτηριασμός της χώρας.

Μέσα στο φαύλο αυτό κύκλο κωλυσιεργεί η λεγόμενη τρόικα και περιμένει τις εκλογές να βγει πρόεδρος ο Romney. Χύνεται άφθονο μελάνι ξοδεύονται τόνοι χαρτιού κάθε μέρα προκειμένου να εξηγηθεί ο παραλογισμός των τρεχουσών διαπραγματεύσεων και δεν έχει άκρη ο λαβύρινθος.