Συνάντηση της Turkish Airlines με την Υπουργό Τουρισμού, κα. Κεφαλογιάννη

Στις 16 Οκτωβρίου, το Υπουργείο Τουρισμού υποδέχτηκε στα γραφεία του, την αποστολή της Turkish Airlines. Η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τη Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk, σε μία προσπάθεια μεταξύ των δύο πλευρών, να εξετάσουν και να προωθήσουν πιθανές, κοινές ενέργειες για την ώθηση της ροής του εισερχόμενου τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινής προώθησης της Ελλάδας και της Τουρκίας, με την δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων, ενώ επίσης, η ατζέντα περιελάμβανε το θέμα της διευκόλυνσης των θεωρήσεων visa. Οι δύο πλευρές, εξέφρασαν την επιθυμία και πρόθεσή τους να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον, για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η Turkish Airlines, από την πλευρά της, εξέφρασε τη διαθεσιμότητα και ετοιμότητα της να βοηθήσει το υπουργείο οποιαδήποτε στιγμή αυτό ζητηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Turkish Airlines, μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρείας στο: www.turkishairlines.com.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk