Οι συναντήσεις Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να ξεπεράσουν σε ποσότητα και τα… Ρόκι (5)! Στην κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/10) το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την ανάδειξη των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης, οι περυσινοί Κυπελλούχοι Πράσινοι κληρώθηκαν με τον ΚΑΟ Δράμας στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Καβάλα στις 22 Δεκεμβρίου.

«Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος μάλλον φοβήθηκε και με το μπαλάκι που τράβηξε, έστειλε τον ΚΑΟΔ στον Παναθηναϊκό», αστειεύθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ ο κ. Σταυρόπουλος, αφού ανταπέδωσε το χιούμορ λέγοντας «κάτι θα ξέρει», υποστήριξε πως αυτή τη φορά θα πρέπει «όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να μεριμνήσουν, ώστε ο αριθμός των θεατών να αυξηθεί και να μην έχουμε την εικόνα των προηγούμενων ετών στο Ελληνικό».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, πάντως, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν δίστασε να πει αυτό που φαντάζεται ότι θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου 2013 (για τότε έχει προγραμματιστεί ο τελικός). «Πάλι θα έχουμε πολεμικές επιχειρήσεις», σχολίασε με νόημα, τη στιγμή κατά την οποία η κληρωτίδα έστελνε τους «αιώνιους» (εφόσον προκριθούν) στον τελικό της διοργάνωσης για έκτη σερί χρονιά. Για την ιστορία το σκορ είναι 3-2 υπέρ του Τριφυλλιού, το οποίο έχει και τα περισσότερα τρόπαια, 13 έναντι 9 των Ερυθρόλευκων.