• Αναζήτηση
 • Αεροπλανοφοβία έχει ο Τζάστιν Μπίμπερ

  Φοβία με το αεροπλάνο έχει ένας από τους σούπερ σταρ που λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος της ζωής του εν πτήση. Ο λόγος για τον 18χρονο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος ομολόγησε ότι υποφέρει από κρίσεις πανικού όταν μπαίνει σ’ ένα αεροπλάνο.

  «Εχει αρχίσει πραγματικά να μην μ’ αρέσει καθόλου όταν μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο. Με φοβίζει. Μου προκαλεί άγχος, και η καρδιά μου χτυπάει σαν να πρόκειται να εκραγεί».

  Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όταν ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος την ώρα της πτήσης αμέσως αναστατώνεται. Σε καμία περίπτωση, δε, δεν τον εφησυχάζει το γεγονός ότι περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν στην άσφαλτο παρά στον αέρα.

  «΄Ολη την ώρα σκέφτομαι ότι “δεν έχω τον έλεγχο”. Αν το αεροπλάνο συντριβεί είμαι νεκρός». Και καταλήγει. «Κάθε φορά που μπαίνω σε ένα αεροπλάνο νιώθω ότι βάζω σε κίνδυνο τη ζωή μου».

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk