H πριγκίπισσα Μαντλεν της Σουηδίας αρραβωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί τον βρετανο-αμερικανό τραπεζίτη Κρίστοφερ Ο ‘ Νιλ το καλοκαίρι του 2013 στη Σουηδία.

Σύμφωνα με το βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε στην Στοκχόλμη έξω από το παλάτι Drottningholm, η πριγκίπισσα Μαντλεν αναφέρει: «Ο Κρις μου έκανε πρόταση στη Νέα Υόρκη στις αρχές Οκτωβρίου και είμαστε πολύ χαρούμενοι. ΄Εχει πολύ μεγάλη καρδιά και καταφέρνει με την παρουσία του να κάνει όλο τον κόσμο να αισθάνεται καλά. Ο Κρίστοφερ είναι ένα πολύ ευγενικός και στοργικός άνθρωπος».

Ο μέλλον γαμπρός πρόσθεσε: «Η Μαντλεν κι εγώ γνωριζόμαστε για δύο χρόνια και πρόσφατα βρήκα το κουράγιο να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ευτυχώς είπε “ναι”».

Η Μαντλεν είναι το μικρότερο παιδί του Βασιλιά Γουσταύου XVI της Σουηδίας και της Βασίλισσας Σίλβια και τέταρτη κατά σειρά στη διαδοχή του Σουηδικού θρόνου. Το ζευγάρι ζει στη Νέα Υόρκη όπου η μέλλουσα νύφη εργάζεται για το World Childhood Foundation, έναν κοινωφελή οργανισμό που έχει ιδρύσει η Βασίλισσα Σίλβια. Ο Κρίστοφερ είναι συνεργάτης στο νεοϋορκέζικο hedge fund Noster Capital.