ΓΣΕΕ: Ζητά την ειλικρινή θέση του ΣΕΒ για τις απαιτήσεις της τρόικας

Να απαντήσει «με ειλικρίνεια και καθαρότητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τον ρόλο, τις πρωτοβουλίες, τις προτάσεις και τις απαιτήσεις της τρόικας» ζητά η ΓΣΕΕ από τον από τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλο.

Να απαντήσει «με ειλικρίνεια και καθαρότητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τον ρόλο, τις πρωτοβουλίες, τις προτάσεις και τις απαιτήσεις της τρόικας» ζητά η ΓΣΕΕ από τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλο.

«Ο κ. Δασκαλόπουλος υπεραμύνεται δημοσίως του κοινωνικού διαλόγου, όταν σε πρόσφατη πρόσκληση της ΓΣΕΕ για την υπογραφή Εθνικής Σύμβασης, που θα επαναφέρει τον κατώτατο μισθό πριν τις μειώσεις, περιορίστηκε στο να σφυρίζει αδιάφορα» αναφέρει η Συνομοσπονδία και προσθέτει:

«Αφού λοιπόν διαφωνεί γιατί αρνείται να προσέλθει σε διάλογο όπως του είχε ζητηθεί από την ΓΣΕΕ και τους δύο εργοδοτικούς φορείς -ΓΣΕΒΕΕ,ΕΣΕΕ- για την υπογραφή της εθνικής σύμβασης και εκχωρεί στον κ. Τόμσεν το ρόλο του εκπροσώπου του ΣΕΒ του ΣΕΤΕ και άλλων εργοδοτικών φορέων . Προφανώς κοινωνικός διάλογος, όταν άλλα λέγονται δημοσίως, άλλα στην κ. Μέρκελ, άλλα στους κοινωνικούς συνομιλητές και εν τέλει σε εντελώς άλλα συμφωνεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ με τις απαιτήσεις της τρόικα, δεν υπάρχει και ούτε μπορεί να υπάρξει και υπεύθυνος για αυτό είναι αποκλειστικά ο κύριος Δασκαλόπουλος» καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk