Ελί Κοέν: «Ευρώ: Μια κρίση διακυβέρνησης»

Στις 29 Οκτωβρίου, το Γαλλικό Ινστιτούτο, στην Αθήνα, σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ, υποδέχεται τον γνωστό Γάλλο οικονομολόγο και επιστημονικό σύμβουλο δημοσίων οργανισμών Ελί Κοέν σε διάλεξη με θέμα «Ευρώ: Μια κρίση διακυβέρνησης

Στις 29 Οκτωβρίου, το Γαλλικό Ινστιτούτο, στην Αθήνα, σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ, υποδέχεται τον γνωστό Γάλλο οικονομολόγο και επιστημονικό σύμβουλο δημοσίων οργανισμών Ελί Κοέν σε διάλεξη με θέμα «Ευρώ: Μια κρίση διακυβέρνησης».

Η διάλεξη θα γίνει στις 19.30, και θα ακολουθήσει συζήτηση του Κοέν με τον πανεπιστημιακό, καθηγητή Αθηνών Λουκά Τσούκαλη.

Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ερευνών (CNRS), και μέλος του Κέντρου Πολιτικών Ερευνών του Sciences Po Paris (CEVIPOF), ο Ελί Κοέν, είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και έργων όπως του Nouvel age du capitalisme (2009), και του Penser la crise (2010). Στο Penser la crise, προτείνει δυνατά σενάρια εξόδου από την κρίση, την αξιολόγηση νέων προσπαθειών ρύθμισης, και τη μέτρηση των κινδύνων που επηρεάζουν τις οικονομίες μας.

Ο Κοέν, συχνά έχει συμβουλεύψει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και τους πολιτικούς σε θέματα οικονομικών αναλύσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk