Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ κατέκτησε την κορυφή της λίστας του Forbes με τις διασημότητες που έχουν τα περισσότερα έσοδα μετά θάνατον, εκτοπίζοντας τον περσινό κάτοχο αυτής της θέσης, Μάικλ Τζάκσον.

Η ηθοποιός που έφυγε από την ζωή το Μάρτιο του 2011, είχε τον περασμένο χρόνο κέρδη που άγγιζαν τα $210 εκατομμύρια, τα περισσότερα από τη δημοπρασία των κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων της, καθώς και από τις πωλήσεις των αρωμάτων της.

Ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον -ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου του 2009- και περσινός κάτοχος της κορυφής της εν λόγω λίστας του περιοδικού Forbes έπεσε στην δεύτερη θέση με έσοδα $145 εκατομμυρίων, ενώ με κέρδη $55 εκατομμυρίων την τρίτη θέση κατέκτησε ο Έλβις Πρίσλεϊ.

To top 5 συμπληρώνουν ο καρτουνίστας Τσαρλς Σουλζ ( $37 εκατ.) και ο θρύλος της ρέγκε Μποπμ Μάρλεϊ ( $17 εκατ.), ενώ στην δεκάδα συμπεριλαμβάνονται οι Τζον Λένον ( $12 εκατ.), Μέριλιν Μονρόε και Αλμπερτ Αϊνστάιν ($10 εκατ.), Θιοντορ Γκίζελ ($ 9 εκατ.), Στιβ Μακουίν και Μπέτι Πέιτζ ($ 8 εκατ.), Ρίτσαρντ Ρότζερς($ 6 εκατ.) και Τζορτζ Χάρισον($ 5.5 εκατ.) .