Χάσατε το μέτρο κ. Τόμσεν…

Η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, για τις παγωμένες τριετίες, τον χρόνο προειδοποίησης

Χάσατε το μέτρο κ. Τόμσεν… | tovima.gr

Η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, για τις παγωμένες τριετίες, τον χρόνο προειδοποίησης των απολύσεων και το ύψος των αποζημιώσεων δείχνει να έχει ξεφύγει και φανερώνει αν μη τι άλλο εμμονή και κακότητα.

Σε μια χώρα όπου οι εργασιακές σχέσεις έχουν ξεθεμελιωθεί από την ύφεση το να επιμένει κανείς σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις υποκρύπτει δόλιους σκοπούς και μύχιες επιδιώξεις. Και είναι κοινό μυστικό ότι στόχος τούτη τη φορά είναι οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Κακά τα ψέματα για το υπερβάλλον προσωπικό των Τραπεζών γίνεται ο πόλεμος της τελευταίας ώρας. Ουσιαστικά οι εμμονικοί και ιδεοληπτικοί της τρόικας προετοιμάζουν τις απολύσεις στις υπό συγχώνευση Τράπεζες. Θα βάλουν, όπως κρυφολένε, 50 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση και την εξυγίανσή τους και θέλουν το περιβάλλον καθαρισμένο.

Κάπως έτσι όμως με τις ατελείωτες προσθήκες εξοργίζουν και προκαλούν τους πάντες. Και επιπλέον εξουθενώνουν την κυβέρνηση και απογυμνώνουν τα κόμματα που τη στηρίζουν. Είναι φανερό πια ότι ο Τόμσεν και η παρέα του έχουν χάσει το μέτρο.

Όπως πάνε θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Εκτός κι αν αυτός είναι σκοπός τους…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk