Υποτροφία για μεταπτυχιακό Δημοσιογραφίας για μέλη της ΕΣΗΕΑ

Η συνέργεια των δημοσίων φορέων «DUK Universitat – «Aθηνά» Ερευνητικό Κέντρο – Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση», προκηρύσσει για την περίοδο 2012-2014, 3 (τρεις) ημίσειες υποτροφίες, αξίας 4.575 ευρώ έκαστη (50% Χ 9.150 ευρώ).

Η συνέργεια των δημοσίων φορέων «DUK Universitat – «Aθηνά» Ερευνητικό Κέντρο – Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση», προκηρύσσει για την περίοδο 2012-2014, 3 (τρεις) ημίσειες υποτροφίες, αξίας 4.575 ευρώ έκαστη (50% Χ 9.150 ευρώ). Η περίοδος 2012-14 εκκινεί τέλος Νοεμβρίου, στην Βιέννη.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση σε θέματα ΜΜΕ ή Ανθρωπιστικών – Κοινωνικών Σπουδών, να γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα, να έχει επιτυχή επαγγελματική θητεία καθώς και ιδιότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ για 2 τουλάχιστον χρόνια.

Πρέπει να μπορεί να ταξιδέψει στην Αυστρία τις περιόδους (κατ’ελάχιστον) 18-25 Νοεμβρίου 2012 και αντίστοιχες περιόδους τον Ιούνιο του 2013 και 2014. Η υποτροφία καλύπτει το ήμισυ των δαπανών σπουδών καθώς και της διαμονής – ημιδιατροφής στο Πανεπιστήμιο στην Βιέννη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους ιστότοπους Quality Journalism and New Technologies, M.A , Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά και στο Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση Ακόμη, θα πρέπει να στείλουν το συντομότερο (προθεσμία: 31 Οκτωβρίου) το ενδιαφέρον τους και μονοσέλιδο βιογραφικό στην διεύθυνση secretariat.qjnt@gmail.com και manottas@athena-innovation.gr. Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν – κληθούν σε συνέντευξη την 5η Νοεμβρίου 2012.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk