Δ. Κυριαζίδης: «Τα μέτρα είναι βαριά, αλλά δεν έχουμε περιθώριο»

Την Τρίτη 23/10/2012 ο βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη (καθημερινά 06:00-08:00) για τα μέτρα και τη Χρυσή Αυγή

Για την ψήφιση των μέτρων{{{ moto }}}

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα μέτρα είναι δύσκολα. Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Και με άλλους που συζητήσαμε, είπαμε να δούμε το περιεχόμενο των μέτρων, να εξετάσουμε τις παραμέτρους. Εμείς στην περιφέρεια, και οι συνάδελφοι στο κέντρο βέβαια, αλλά και εγώ που προέρχομαι από ένα νομό που αποτελείται κατεξοχήν από αγρότες, (εκτιμούμε ότι) τα μέτρα είναι βαριά και όταν είσαι από έναν χώρο των ενστόλων, που και εκεί υπάρχει ζήτημα, καταλαβαίνεις τι περνάνε.

Τα μέτρα θα είναι βαριά, δεν είναι υπεκφυγή. Και η απόφαση σε πολιτικό επίπεδο, που έχει συνέπειες όπως του κ. Σταυρογιάννη, πρέπει κανείς να τις σέβεται. Δεν έχω άλλο περιθώριο, σας το λέω ειλικρινά. Αν πω όχι, σημαίνει ότι θα πέσει η κυβέρνηση. Αλλά και να πέσει, υπάρχει κάποια πολιτική απάντηση; Δεν ακούω κάτι από κάποιο άλλο κόμμα. Αλλά να μας εξηγήσουν, γιατί οι βουλευτές δεν είμαστε να λέμε ένα «ναι» και ένα «όχι». Θα μπορούσε κανείς να ελαφρύνει τα κοινωνικά στρώματα με μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα.

Αν πρόκειται να φτάσουμε σε βασικό μισθό 400 ευρώ ή εργασιακό 6 ημερών, καλύτερα να μείνουμε μόνοι μας. Να πούμε στο λαό την αλήθεια ότι για δυο χρόνια θα πεινάσουμε, αλλά θα πάμε μπροστά.{{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Για τη Χρυσή Αυγή

Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ως εγκληματική οργάνωση. Κάτω από τον κοινοβουλευτικό μανδύα λειτουργούν με αυτό τον τρόπο και προκαλούν. Χαίρομαι που αρχίζει και ξυπνάει το πολιτικό σύστημα και αντιδράει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk