Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ αλλά και στον φίλα προσκείμενο αθλητικό Τύπο της Θεσσαλονίκης η προοπτική της ένταξης του πρώην προέδρου της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση στο νέο διοικητικό σχήμα του Δικεφάλου του Βορρά. Ο κ. Γκαγκάτσης που ηττήθηκε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Τούμπας όπου είχε συνάντηση με τον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη.
Η παρουσία του κ. Γκαγκάτση στην Τούμπα προκάλεσε την αντίδραση μερίδας οπαδών του Δικεφάλου οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φώναξαν συνθήματα εκδηλώνοντας την αντίθεσή τους με την προοπτική της επιστροφής του πρώην προέδρου της ΕΠΟ στα διοικητικά της ΠΑΕ. Πάντως ο κ. Σαββίδης δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του όσον αφορά το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γκαγκάτσης μπορεί να είναι άτυπος σύμβουλος του νέου μεγαλομετόχου και να μην έχει θεσμική θέση.
Εν τω μεταξύ δύο από τους συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, το CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και οι ΒΕΜ (Βυζαντινοί Ενωμένοι Μαχητές ) είχαν εκφράσει με σκληρές ανακοινώσεις τις αντιρήσεις τους για την ενδεχόμενη παρουσία του κ. Γκαγκάτση στα διοικητικά του ΠΑΟΚ.
Στην ανακοίνωσή τους οι «Μακεδόνες ανέφεραν: «Είμαστε αισιόδοξοι για τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη, παρόλα αυτά δεν θα επιτρέψουμε να μπούνε στην οικογένεια μας άνθρωποι που υπήρξαν εχθροί και έκαναν κακό στον σύλλογο μας. Βασίλη Γκαγκάτση είσαι ανεπιθύμητος (προ ολίγων μηνών υπηρετούσε τα συμφέροντα του ολυμπιακού) εσύ και όσοι εκμεταλλευτήκατε την κατάσταση της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.Μπορεί το οικονομικό μέγεθος του μεγαλομετόχου μας να είναι ικανό να σβήσει τα χρέη του ΠΑΟΚ μας, αλλά δεν είναι ικανό να σβήσει το αμαρτωλό παρελθόν ορισμένων ανθρώπων, κλίκες δημοσιογραφίσκων, πρώην παραγόντων που έφυγαν σαν κλέφτες και ραδιοφωνικών παραγωγών. Αν θέλει ο μεγαλομέτοχος μας να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που τον ονειρευόμαστε πρέπει πρώτα να καθαρίσει το περιβάλλον του από λαμόγια και φαντάσματα του παρελθόντος. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι στις επάλξεις και να σκέφτεται ευσυνείδητα και να μην τον καταβάλλει μόνο ο ενθουσιασμός».
Από την πλευρά τους οι ΒΕΜ καλούσαν: «τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους να ενημερώσουν τα μέλη της οικογένειας Γκαγκάτση, πως θα ήταν θεμιτό να συνεχίσει τη ζωή της στο αγαπημένο της λιμάνι. Αυτοδύναμος, ανεξάρτητος και ελεύθερος ΠΑΟΚ, καθαρός από αμαρτίες του παρελθόντος, δεν μπορεί να υπάρξει με συμμετοχή παραγόντων που στο παρελθόν (πρόσφατο και μη), στάθηκαν απέναντι στο σύλλογο και βοήθησαν τα μέγιστα στην αγωνιστική απαξίωσή του».
Αξίζει να σημειωθεί ότι άρθρα κατά της επιστροφής Γκαγκάτση, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί προεδρίας του κ. Θοδωρή Ζαγοράκη με τον οποίο είναι κουμπάροι, δημοσιεύθηκαν το τελευταίο διάστημα σε αθλητικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης.