Ο πραγματικός εχθρός τη Ελλάδας είναι οι πολιτικοί της

Ο πραγματικός εχθρός τη Ελλάδας είναι οι πολιτικοί της | tovima.gr

Παρά τα παραληρήματα όψιμων πολιτικών για δήθεν παραχωρήσεις ονομασίας της Μακεδονίας στα Σκοπιανά συμφέροντα, που είναι άλλωστε πασίγνωστα, κανένας πολιτικός του Ελληνικού στερεώματος δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ της Μακεδονίας, αλλά καί όχι μόνο, είναι οι ίδιοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Και τούτο διότι από ανέκαθεν η Ελληνική πολιτική γινόταν για το θεαθήναι και όχι για την ουσία.

Πολλές πολιτικές κορώνες, από διάφορους πολιτικούς για την Μακεδονία, διότι πιστεύω ότι δεν είχαν τίποτ΄άλλο να πουν. Απόδειξη η σημερινή κατάντια της πατρίδας μου, που αναγκάζομαι να βιώνω, από μακριά ευτυχώς, αλλά με την ίδια αγωνία των συμπατριωτών μου.

Η Ελλάδα είναι μια πολύ νεοσύστατη σχετικά χώρα, όπου πολλές περιοχές προσχώρησαν στην επικράτεια τελευταία (1948 για τα Δωδεκάννησα πχ.) Είναι κατά συνέπεια και ευάλωτη. Δεν φέρουμε την ονομασία της Ομοσπονδίας, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Πολλοί εχθροί μας δεν παύουν μάλιστα να το υπενθυμίζουν. Οπως οι Σκοπιανοί. Η πρόσφατη, αλλά και η παλαιότερη ιστορία απέδειξε ότι για να διαβιώσουν οι Ομοσπονδίες χρειάζεται μια σχετική πολιτική τάξη και ηρεμία, μία κοινωνική δικαιοσύνη, καθαρές διαδικασίες, αλλά και μία σχετική οικονομική ευχέρια.

Ποιος ο λόγος να είσαι μέλος μιάς ένωσης, άν είναι να υποφέρεις. Το ακριβώς αντίθετο με τα πεπραγμέννα της Πολιτικής Τάξης των τελευταίων 40 χρόνων. Εχουμε παραδείγματα καλών ομοσπονδιών που βλέπουμε αυτά τα χαρακτηριστικά ΗΠΑ, Ελβετία, Γερμανία, αλλά και κακών όπως η πρώην Γιουγκοσλαβία και τελευταία του Βελγίου.

Ο κίνδυνος είναι η ανάπτυξη Εθνικιστικών κινημάτων στην Ελλάδα, κάτω από την πίεση της μισέριας και η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για προσκολλήσεις και ανεξαρτησίες. Θα ήταν κρίμα κύριοι πολιτικοί με την απέραντη ανευθυνότητα και ηληθιότητα που χαρακτηρίζει τις πράξεις σας να μεταφέρετε τα σύνορα της Ελλάδας στην…Κατερίνη. Τα δήθεν κοινά του λαού, πατρίδα, οικογένεια που δήθεν μας κρατούν ενωμένους δεν είναι το τσιμέντο που νομίζετε, αλλά απλώς λίγο άχρηστο σάλιο. Σταματήστε αμέσως, εδώ και τώρα, τις άρρωστες πρακτικές του παρελθόντος και γίνετε τίμιοι, δίκαιοι και πάνω απ΄όλα γνήσιοι πατριώτες. Σήμερα απέχετε πολύ….

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk