Η Ολυμπιάδα είναι δώρο θεού στην Ελλάδα και στους Ελληνες

Η Ολυμπιάδα και η ανακάλυψη, η γέννηση των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν δώρο Θεού στους Ελληνες και την Ελλάδα

Η Ολυμπιάδα είναι δώρο θεού στην Ελλάδα και στους Ελληνες | tovima.gr
Η Ολυμπιάδα και η ανακάλυψη, η γέννηση των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν δώρο Θεού στους Ελληνες και την Ελλάδα! Που καθιερώθηκε και ξεκίνησε το 776 π.Χ.
Οπως όλοι οι λαοί του κόσμου, γνωρίζουν ότι η Ελλάδα υπήρξε χώρα των θεών! Γιατί υπήρξε στο κέντρο της Γης! Και από πάνω μόλις ξημέρωνε τους έβλεπε, τους παρατηρούσε και τους θαύμαζε ο παντοκράτορας και παντοδύναμος Θεός!

Ενα πρωί και μία λαμπρήν ημέρα, ο παντοδύναμος βγήκε στο παρατηρητήριο και κάθισε στο χρυσαφένιο θρόνο του! Καθώς ο ήλιος φώτιζε με τις ακτίνες του, κένταγε τη γη και έμοιαζε λουλουδιασμένη μαργαριταρένια και γυάλιζε σαν το διαμάντι! Τότε ο καλός Θεός θαύμαζε με τη σειρά τις χώρες που είχε δημιουργήσει.

Οταν ήρθε η σειρά να παρατηρεί τη χώρα της Ελλάδας, σταμάτησε για λίγο. Παρατήρησε με προσοχή και επιμέλεια και είπε «Ωωω! Αυτή η χώρα λάμπει και μοιάζει με διαμάντι». «Γι’ αυτό» συνέχισε ο καλός Θεός, «πρέπει να την προσέξω ιδιαιτέρως. Να την ονομάσω χώρα των θεών». Και αμέσως φρόντισε και έστειλε κάποιους απογόνους του. Και τους έριξε στα πιο ψηλά όρη της Ελλάδας, τον ΟΛΥΜΠΟ! Και γι’ αυτό στην Ελλάδα τα παλιά χρόνια κυβερνούσαν οι θεοί! Και οι θεοί με αρχηγό τον Δία! Αγαπούσαν τη χώρα τους και με καιρό το λαό της και της χάρισαν, της δώρισαν το πιο ωραιότερο, το πιο όμορφο δώρο που υπήρχε πάνω στη Γη! Της δώρισαν το ευγενές, το ευγενέστατο άθλημα. Και το ονόμασαν Αθλημα της Ειρήνης!

Και ο μεγάλος θεός ο Δίας έστειλε τον απόγονό του το Μέγα Ηρωα τον ΗΡΑΚΛΗ στον πιο όμορφο χώρο της Ολυμπίας που είχε όλα τα χαρίσματα και έκτισε το ναό του μεγάλου θεού Δία! Και αργότερα έφτιαξαν, φιλοτέχνησαν και το άγαλμά του, που στέκεται περήφανος, άγρυπνος, επιβλητικός και παρακολουθεί τα πάντα! Βλέπει τις παρανομίες, τις αδικίες της, αλλά δεν μιλάει. Περιμένει με επιμονή να καταλάβουν μόνοι τους οι άνθρωποι για τις τόσες παρανομίες και αδικίες. Πριν αγριέψει και ρίξει κεραυνούς για να συνέλθουν οι άδικοι!

Παράλληλα, ο Ηρακλής φύτεψε και το ιερό δέντρο την ελιά και από τις κλάρες της έφτιαχναν στεφάνια και στεφανώνανε τους νικητές! Γι’ αυτό το δέντρο ελιά που το φύτεψε ο Ηρακλής συμβολίζει τη δύναμή του. Και έγιναν στην αρχή οι αθλητικές εγκαταστάσεις για τα πρώτα 17 (δεκαεπτά) αγωνίσματα.
Το 776 π.Χ. έλαμψε ο χώρος της Ολυμπίας και η ΕΛΛΑΔΑ! Της αφής της δάδας της ολυμπιακής φλόγας. Και ονομάστηκε η Ολυμπία και η Ελλάδα. Η γενέτειρα και ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ που ήταν το πιο μεγάλο, το πιο λαμπρό και κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου! Και από όταν ξεκίνησε οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε όλους τους λαούς τότε κοβόταν με το μαχαίρι κάθε μίσος και εχθροπραξίες.

Αφού οι αγώνες ήταν άθλημα της ειρήνης, οι αθλητές αγωνίζονταν αγνά, χωρίς πλάνη και δόλο. Και αν κάποιοι επιβουλεύονταν ή το έπρατταν, είχαν τις βαριές συνέπειες. Οι κριτές ήταν τόσο δίκαιοι και αυστηροί που δεν χωρούσε αμφιβολία για ένσταση. Οχι σαν τα σημερινά χρόνια που οι λαοί οργιάζουν. Και πολλές φορές μιλάνε για εμπορεύσιμους και κερδοσκοπίας της ιερής γης, την Ολυμπιάδα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σκεφθείτε πόση εμπιστοσύνη έχουν στην Ολυμπιάδα αυτοί που την αντιπροσωπεύουν στους αγώνες και στους ιερούς δεσμούς της Ολυμπιάδας!
Ακόμα θυμάμαι κάθε φορά προσπαθούν και κόβουν Ελληνες αθλητές και τους αφαίρεσαν τα μετάλλια, ότι ήταν ντοπαρισμένοι που δεν μπορεί ο κάθε Ελληνας αθλητής να φάει ούτε χόρτα από τον κήπο του! Ολοι οι προαναφερόμενοι πέφτουν πάνω του σαν τα κοράκια να τον φάνε και να του αφαιρέσουν το μετάλλιο! Πάρα πολύ βαριά η προσβολή για την Ελλάδα. Την Ολυμπιάδα, την ιερή γη. Και το κορυφαίο αθλητικό πολιτιστικό γεγονός στον κόσμο και το πιο φοβερό.

Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δίνη. Στη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, στα 70 χρόνια που θυμάμαι εγώ από το 1941-45, που τότε όχι μας έσφαζα οι αιμοβόροι αλλά πεθαίναμε από πείνα και λοιμό! Και οι εισβολείς στη χώρα μας μας έσφαζαν και έκαιγαν και από πάνω! Ω Ελληνα! Αντεχε. Τώρα μας σκοτώνουν, μας σφάζουν και όχι με τα όπλα και το σπαθί. Μας σφάζουν με το γάντι, μας χτυπάνε, μας εξοντώνουν με την πένα της ειρήνης! Μας χτυπάνε αλύπητα.

Και μέσα στο μεγάλο πολιτιστικό ειρηνικό γεγονός του κόσμου την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Αγώνες της Ειρήνης! Κάποιοι φίλοι μας εταίροι και Ευρωπαίοι. Και ειδικά η Γερμανία με την Μέρκελ, που την αγαπώ πάρα πολύ, μας χτυπάει με τέχνασμα. Ενώ όλοι οι φίλοι μας Ευρωπαίοι απολαμβάνουν τα αγαθά του πολιτισμού μας και από πάνω μας φέρονται με πολύ ανέντιμο τρόπο. Και μας χτυπάνε οικονομικά, ανθρωπιστικά, ψυχολογικά, ιστορικά, πολιτιστικά.

Και κάθε βδομάδα μας στέλνουν την Τρόικα και μας εμπαίζουν. Και τρέμει ο Ελληνας όταν τους βλέπει. Βρήκαν την ευκαιρία και μας μεταχειρίζονται με πολύ άσχημο τρόπο ως να είμαστε παιδιά μικρά! Εύγε. Γιατί η Γερμανία έχουν σφηνωμένο στο μυαλό τους, στον εγκέφαλό τους το ελληνικό πνεύμα, επιστημονικά, πολιτιστικά, ιστορικά, την Ειρήνη. Αλλά και ό,τι άλλο επιτεύχθηκε στον άνθρωπο τα πήραν όλα από την Ελλάδα. Ο,τι διαβάζουν στα βιβλία τους όλα είναι ελληνικά. Που θα έπρεπε από χρόνια η Ελλάδα να διεκδικήσει αποζημίωση.

Για τους λόγους αυτούς η ελληνική πολιτεία, η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ελλάδας πρέπει να καταγγείλει και να ζητήσει διακοπή με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Διακοπή της συνεργασίας με τους λαούς. Και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, οι αγώνες να διεξάγονται στην γενέτειρά τους, στην κοιτίδα τους και στην ιερή τους γη, την Ελλάδα! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξάγονται στην Αθήνα και έκτοτε όσοι πιστοί προσέλθετε!
Πρώτον, όσοι λαοί έχουν διαφορές ή αντιδικίες με την Ελλάδα ή μεταξύ τους δεν θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα μπορούν να εισέλθουν στην Ελλάδα και στους ιερούς χώρους!

Δεύτερον, όσοι νόμιμοι θα λαμβάνουν μέρος, θα καταβάλουν μερίδιο οικονομικό. Και σύμφωνα με τη δύναμη των αθλητών τους, τον αριθμό που θα έχει η κάθε χώρα θα είναι και το μερίδιο τους. Στην Αθήνα οι εγκαταστάσεις είναι όλες έτοιμες. Εκτός από κάποιες διαρθρώσεις.

Τρίτον, εάν κάνουμε αθλητικό χωριό τι μας συμφέρει; Αν το χρησιμοποιήσουμε μετά τους Ολυμπιακούς, ή εάν μας είναι ασύμφορο, αυτό θα το εξετάσει η Ολυμπιακή Επιτροπή που θα είναι ελληνική. Με τη συνεργία του Δήμου της Αθήνας και όποιοι φορείς ή δήμοι της Αττικής θέλουν να συνεργαστούν με την Ολυμπιακή Επιτροπή να ενοικιάσουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα σπίτια, δωμάτια, που θα δηλώσουν στους δήμους της Αθήνας και να βοηθούν στην διεκπεραίωση, σε αυτά. Σε αυτό δεν είμαι εγώ ο ειδικός.
Ευχαριστώ
*Ο κ. Δημοσθένης Ζαρκάδης είναι Ιστορικός Συγγραφέας
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk