Η Αντέλ έγινε μητέρα. Η 24χρονη μουσικός και τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπός του έρωτά της με το σύντροφό της, Σάιμον Κόνεκι. «Πλέει σε πελάγη ευτυχίας», δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό People φιλική πηγή της οικογένειας.

Τον Ιούνιο η Αντέλ «πόσταρε» ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα της αναφέροντας ότι εκείνη και ο σύντροφός της περιμένουν παιδί. «Προφανώς πετάμε στα σύννεφα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι αλλά παρακαλούμε να σεβαστείτε τις ιδιωτικές μας στιγμές αυτή την τόσο σημαντική για εμάς περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρ’ ότι η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα βρίσκεται στον κολοφώνα της επιτυχίας της υπογράφοντας και ερμηνεύοντας το μουσικό θέμα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Skyfall», είναι αφοσιωμένη στο νέο της ρόλο, σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό. «Είναι τρισευτυχισμένη που έγινε μητέρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ -η οποία στην Ελλάδα θα προβάλλεται από την 1η Νοεμβρίου- η Αντέλ το έγραψε μαζί με τον Πολ Χεπγουορθ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο πολυβραβευμένο «Rolling in the deep».