Διαγωνισμός «Αντρες έτοιμοι για όλα»

Διαγωνισμός «Αντρες έτοιμοι για όλα» | tovima.gr

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SMS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Διοργανωτής του SMS Διαγωνισμού για τις 80 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ», είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», εκδότρια του περιοδικού «BHMAGAZINO», (στο εξής καλούμενη «o Διοργανωτής»).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, αναγνώστες του περιοδικού «BHMAGAZINO». Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια ως και β’ βαθμού.

3. Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να συμπληρώσει στο SMS τα εξής στοιχεία: “BM(κενό)ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ”. Ο ειδικός πενταψήφιος αριθμός, στον οποίο θα αποστέλλονται τα μηνύματα, είναι ο 54344. Tο κόστος κάθε μηνύματος είναι €1,23, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 20.10.2012 (ώρα 23:00) ως τις 24.10.2012 (ώρα 16:00). Στις 24.10.2012 στις 17:00 θα διενεργηθεί, στα γραφεία της εταιρείας «M-STAT» (Ηροδότου 6 & Υψηλάντου, Αθήνα), η οποία έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση του Διαγωνισμού, κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν 80 τυχεροί νικητές, που απέστειλαν γραπτό SMS, κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

4. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν από τον Διοργανωτή, με αποστολή γραπτού μηνύματος στη SIM κάρτα που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου, με το οποίο έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό.

5. Η προβολή της παράστασης θα γίνει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο θέατρο Λαμπέτη (Λεωφόρο Αλεξάνδρας 106, Αθήνα), στις 20:00. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα στο θέατρο.

6. Σε περίπτωση που ζητηθεί από τον Διοργανωτή, ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει τη SIM κάρτα που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού, με το οποίο έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό και κέρδισε το δώρο του, καθώς και την Αστυνομική του Ταυτότητα ή το Διαβατήριό του.

7. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στο περιοδικό BHMAGAZINO και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος.

8. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τον Διοργανωτή απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης των νικητών του Διαγωνισμού και για την επικοινωνία του περιοδικού μαζί τους και ακολούθως όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τον Διοργανωτή.

9. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του Διαγωνισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk