Ο ΄Αστον Κούτσερ πήρε τα σκήπτρα από τον Τσάρλι Σιν ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης σύμφωνα με τη σχετική λίστα του Forbes.

Ο 34χρονος ηθοποιός που αντικατέστησε τον Σινστην κωμική τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men» τον εκθρόνισε και από την πρώτη θέση της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς καθώς τα έσοδά του από τον Μάιο του 2011 έως το Μάιο του 2012 αυξήθηκαν κατά $24 εκατομμύρια.

Από την άλλη μεριά, ο Τσάρλι Σιν φέτος δεν κατάφερε να εισέλθει ούτε στη δεκάδα της συγκεκριμένης λίστας παρ’ ότι πέρσι βρέθηκε στην κορυφή με το ιλιγγιώδες ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ο Κούτσερ αντικατέστησε τον Τσάρλι Σιν στο “Two and a Half Men” και γρήγορα αναδείχτηκε ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους της τηλεόρασης», αναφέρουν οι άνθρωποι του περιοδικού Forbes υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι η τηλεθέαση της σειράς δεν είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως παλιότερα. Παρ’ όλη την πτώση στα νούμερα, πάντως, η σειρά παραμένει μια από τις πιο πετυχημένες του καναλιού CBS.

Στην λίστα των 10 του Forbes φιγουράρουν ακόμη οι ηθοποιοί Άλεκ Μπόλντουιν, Τιμ Άλεν, Γιον Κράιερ, Τζιμ Πάρσονς και Τζόνι Γκαλέκι.