ΚΚΕ: Συγκεντρώνει υπογραφές για την κατάργηση των Μνημονίων

Την συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για την υποστήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ κατά των Μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του κόμματος.

Τη συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για την υποστήριξη της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ κατά των Μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του κόμματος.

Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι η συλλογή υπογραφών πρέπει «να συνεχιστεί μαζικά και πλατιά, ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να φέρει το θέμα στη Βουλή».

Επιπλέον στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι παρότι το κόμμα έχει καταθέσει τη σχετική πρόταση νόμου από τις 12 Ιουλίου, αυτή δεν έχει έρθει προς συζήτηση στη Βουλή, γεγονός που αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης, και προσθέτει ότι «η απαίτηση και η διεκδίκηση του λαού για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, αποκτά μεγάλη επικαιρότητα και σημασία, καθώς κλιμακώνεται ο πόλεμος κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ σε βάρος του».

Σημειώνεται ότι οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει τις 14.000, ενώ οι μαζικοί φορείς που με ψηφίσματά τους στηρίζουν την πρόταση νόμου ξεπερνούν τους 180 και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται πάνω από 85 Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Σωματεία, περισσότεροι από 80 σύλλογοι εκπαιδευτικών και σύλλογοι φοιτητών- σπουδαστών.

Η συλλογή υπογραφών ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου 2012 και διεξάγεται στην ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk