Την παραίτηση Στουρνάρα ζητεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Πειραιά

«Όλα καταργήθηκαν πλέον από τον υπουργό Οικονομικών. Εμείς περιμένουμε από τον πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά να καταργήσει πλέον τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα» αναφέρει σε σκληρή δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Γ. Κασιμάτης.

«Όλα καταργήθηκαν πλέον από τον υπουργό Οικονομικών. Εμείς περιμένουμε από τον πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά να καταργήσει πλέον τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα» αναφέρει σε σκληρή δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Γ. Κασιμάτης με αφορμή τις πληροφορίες για πλήρη κατάργηση των φορο-απαλλαγών και τα νέα επώδυνα μέτρα που δρομολογούνται.

Ο κ. Κασιμάτης κατηγορεί το οικονομικό επιτελείο ότι προφανώς «δεν ζει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν αφουγκράζεται την κοινωνία και τα προβλήματά της» και ζητά από την κυβέρνηση άμεση αλλαγή πολιτικής. «Σήμερα, γιατί αύριο ίσως είναι πολύ αργά» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε δήλωσή του, με αφορμή τις πληροφορίες για πλήρη κατάργηση των φορο-απαλλαγών, με τις εντολές της τρόικας:

«Όλα καταργήθηκαν πλέον από τον υπουργό Οικονομικών. Εμείς περιμένουμε από τον πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά να καταργήσει πλέον τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα.

Φαίνεται δυστυχώς ότι η ηγεσία του υπουργείου, δεν ζει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν αφουγκράζεται την κοινωνία και τα προβλήματα της, την ανάγκη επιβίωσης μισθωτών και συνταξιούχων, ούτε ακούει πια την ελληνική επιχειρηματικότητα. Είναι φανερό ότι ακολουθεί λάθος δρόμο. Μακριά από την ανάπτυξη και την ανόρθωση της οικονομίας. Δεν αντιλαμβάνεται την ύφεση και την υποκατανάλωση μέσα στην οποία αναγκάζεται τα τελευταία χρόνια να λειτουργήσει η ελληνική επιχείρηση».

«Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον η αλλαγή πολιτικής. ‘Άμεσα. Η αλλαγή δρόμου και γραμμής πλεύσης. Σήμερα, γιατί αύριο ίσως είναι πολύ αργά» τονίζει ο κ. Κασιμάτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk