ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
Mega, 23:30
Με θέμα τα άκρα καλούνται να συζητήσουν οι καλεσμένοι της αποψινής «Ανατροπής». Τέσσερις ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής και οι συζητήσεις κορυφώνονται: για τα μέτρα και τις αντοχές μας, τις προβλέψεις, τα ψέματα και τα λάθη, τις αντιδράσεις της κοινωνίας, τα όρια και τα άκρα. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σταθάκης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο επικεφαλής της επιτροπής για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ Νίκος Μπίστης και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης. Παρεμβαίνουν ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ : ΑΡΗΣ – ΠΑΟ
ΝΕΤ, 18:45
Σήμερα η ΝΕΤ θα συνδεθεί με το «Αλεξάνδρειο» της Θεσσαλονίκης, για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρης –Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Καραγιώργης και ο Άκης Ιωακείμογλου.
———————————————-

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Το τέλος του κόσμου (End of days)
STAR, 22:00
Δαιμονολογία με αφορμή την είσοδο του νέου millenium, σύμφωνα με την οποία ένας αστυνομικός (Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ) προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Σατανά (Γκάμπριελ Μπάιρν). Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάιαμς.
(ΗΠΑ, 1999, 117΄)
Θα κοιμηθώ όταν πεθάνω (I’ll sleep when I’m dead)
NET, 01:00
Ενας πρώην γκάνγκστερ του Λονδίνου (Κλάιβ Οουεν) επιστρέφει στον τόπο του για να εξιχνιάσει το μυστήριο της αυτοκτονίας του αδελφού του (Τζόναθαν Ράις Μέιερς). Εντονο νεονουάρ του Μάικ Χότζες, που «επιστρέφει» στα λημέρια του πιο διάσημου έργου του, «Συλλάβετε τον Κάρτερ» (1971). Πολύ καλός ο Μάλκολμ Μακ Ντάουελ στον ρόλο ενός διεστραμμένου «νονού» του εγκλήματος.
(Αγγλία, 2003, 97′)