Δουλειά στα… αστυνομικά τμήματα των ΗΠΑ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να δίνει η Λίντσεϊ Λόχαν δικαιώνοντας τον τίτλο της άτακτης του Χόλιγουντ.

Το τελευταίο επεισόδιο που έφερε ξανά την 26χρονη ηθοποιό στα φώτα της δημοσιότητας συνέβη μεταξύ εκείνης και της μητέρας της, Ντίνα, το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου εντός μιας λιμουζίνας. ΄Ηταν πρωινή ώρα όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έναν οικογενειακό διαπληκτισμό που έλαβε χώρα σε μια λιμουζίνα που προερχόταν από τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, δεν έγιναν συλλήψεις, ούτε διαπιστώθηκαν τραυματισμοί.

Τι αλήθεια συνέβη εντός της λιμουζίνας; Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού People, κάποια στιγμή μετά από τσακωμό με τη μητέρα της και καθώς το αυτοκίνητο έβγαινε από την πόλη της Νέας Υόρκης, η Λίντσεϊ Λόχαν ήθελε να βγει απ’ αυτό αλλά ο σοφέρ δεν την άφηνε. ΄Ετσι, αναγκάστηκε να καλέσει στο τηλέφωνο τον πατέρα της ο οποίος, με τη σειρά του, τηλεφώνησε στο 100.

Ως γνωστόν, η Λίντσεϊ Λόχαν συμμετέχει στα γυρίσματα της τηλεταινίας «Liz and Dick» για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Lifetime βασισμένο στη ζωή της μυθικής Ελίζαμπεθ Τέιλορ την οποία και ερμηνεύει.

Όπως έχει δηλώσει βρίσκει πολλές ομοιότητες με τη μεγάλη ηθοποιό διότι όπως η Τέιλορ έτσι και η Λόχαν παλεύει να επιβιώσει σ’ ένα χώρο με τα αδυσώπητα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της. «Σχετίζομαι μ’ εκείνη σε πολλά επίπεδα…», έχει πει.