Όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή είναι η χρονιά της Μίλα Κούνις. Η 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική ΄Ενωση που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας κυρίως για το ειδύλλιό της με τον πρώην σύζυγο της Ντέμι Μουρ, ΄Αστον Κούτσερ, έχει ακόμα έναν λόγο να απολαμβάνει το αμέριστο ενδιαφέρον των media: ανακηρύχθηκε από γνωστό αντρικό περιοδικό η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς.

Με «όπλα» τις καμπύλες και τα γατίσια μάτια της, η Μίλα Κούνις φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού φορώντας μόνο το στενό παντελόνι και το … μακιγιάζ της. Και στις φωτογραφίες των εσωτερικών σελίδων του αφιερώματος, πάντως, η ηθοποιός αποδεικνύεται εξίσου αισθησιακή και σέξι, ποζάροντας με σατέν σεντόνια ή σέξι εσώρουχα ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Περσινή κάτοχος του εν λόγω τίτλου ήταν η σταρ της r’ n’ b και της ποπ, Ριάνα, γνωστή για τις απρόβλεπτες εμφανίσεις και την προκλητική της συμπεριφορά, ενω ανάμεσα στις νικήτριες των τελευταίων χρόνων συγκαταλέγονται και οι ηθοποιοί Μίνκα Κέλι και Κέιτ Μπέκινσεϊλ.

«Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ποιος είσαι σ’ αυτή τη βιομηχανία βασίζεται στο τι λέει ο κριτικός, ο σκηνοθέτης κι ο ηθοποιός. Ο κόσμος ξεκινά να τα πιστεύει όλα αυτά και οι σταρ γίνονται ότι όλοι οι άλλοι θέλουν να γίνουν… Πιστεύω ότι συνειδητά έχω διαχωρίσει τις δύο μου ζωές. Αγαπάω αυτό που κάνω. Δεν θα φανταζόμουν να έκανα οτιδήποτε άλλο. Αλλά όταν τελειώνω με τη δουλειά, τελειώνω με τη δουλειά. Νομίζω ότι αν μπω στην “διαφημιστική εκστρατεία” θα χάσω κάθε εικόνα του ποια είμαι», λέει, μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που συνόδευσε την αισθησιακή της φωτογράφηση.