Μόλις η σχέση της με τον νεαρό χορευτή Κάσπερ Σμαρτ συμπλήρωσε χρόνο, η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφήθηκε με ένα μονόπετροστο μεσαίο δάχτυλό του χεριού της που «φώναζε» αρραβώνας.

Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε προ ολίγων ημερών στο Παρίσι όπου η Λόπεζ βρέθηκε για να παρακολουθήσει τις επιδείξεις μόδας για το καλοκαίρι 2013.

Για την 43χρονη σταρ έχουν κυκλοφορήσει ξανά φήμες ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον 25χρονο Σμαρτ. Αυτή τη φορά μήπως βγουν αληθινές; Το ερώτημα θέτει το περιοδικό People στο οποίο δίνουν απαντήσεις πηγές φιλικά προσκείμενες στο ζεύγος.

Μια από αυτές αναφέρει ότι «η Λόπεζ δεν είναι κοντά» σ’ αυτή την πιθανότητα σχολιάζοντας το … αποδεικτικό στοιχείο στο χέρι της σταρ ως τίποτα άλλο από «ένα όμορφο δαχτυλίδι».

Μια άλλη πηγή έχει και επιχειρήματα για να στηρίξει την παραπάνω θέση. «Ο Κάσπερ δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει για ένα τέτοιο δαχτυλίδι», αναφέρει. «Η Τζένιφερ βρίσκεται στη μέση μιας περιοδείας -εχθές Κυριακή 7 Οκτωβρίου τραγούδησε στο Sports Centre της Μαδρίτης- και ο μάνατζέρ της δεν θέλει να αποσπαστεί. Θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά της και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων θα την αποσπούσε πάρα πολύ».

Η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε με τον Αμερικανό μουσικό -και πατέρα των δίδυμων παιδιών της- Μαρκ ΄Αντονι το καλοκαίρι του 2011. Λίγο καιρό μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού, η σταρ άρχισε να βγαίνει με τον Κάσπερ Σμαρτ με τον οποίο πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ «Dance Again» που πρωτοπαρουσιάστηκε στο American Idol τον περασμένο Απρίλιο. Στην επικαιρότητα βρέθηκε τελευταία λόγω του τρέιλερ του νέου θρίλερ «Parker» που πρόκειται να προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες τον Ιανουάριο και στο οποίο κάνει αποκαλυπτικότατη εμφάνιση.