Οι ειδικοί λένε πως η δοκιμή του κρασιού είναι μια μικρή ιεροτελεστία. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτονται και οι υπεύθυνοι των καταστημάτων-«ναών» του οίνου, Cellier, οι οποίοι το Σάββατο 6 Οκτωβρίου διοργανώνουν οινογνωσίες.
Αξιόλογες και ταυτόχρονα οικονομικές ετικέτες από την Ελλάδα, γαλλικά πολυτελή αποστάγματα και κρασιά από τη μακρινή Χιλή και την Αυστραλία είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που διαθέτει.
Στο κατάστημα της Συγγρού μάλιστα θα βρίσκεται ο wine manager Νίκος Λουκάκης ο οποίος θα μυήσει τους ενδιαφερόμενους στην τελετή της οινογνωσίας και στα μυστικά του κρασιού.
Ωράριο καταστημάτων στο πλαίσιο της εκδήλωσης:
Κηφισιά (Λ.Κηφισίας 369, Κηφισιά, 210 8018 756), 10.00-23.00
Σύνταγμα (Κριεζώτου 1δ, 210 3610 040), 9.00-18.00
Συγγρού (Λ. Συγγρού 320,Καλλιθέα, 210 4533 551) 12.00-18.00
Μύκονος (Αγ. Ιωάννου, Θέση Φάμπρικα, 22890 22449) 10.00-18.00
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αναλυτική λίστα των κρασιών επισκεφθείτε τo www.cellier.gr