Η Μάιλι Σάιρους βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να ενσαρκώσει την Μπόνι Πάρκερ, την μία εκ των δύο μελών του… εγκληματικού διδύμου Bonnie & Clyde, στην τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κλασικής ταινίας.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η 20χρονη σταρ είναι σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του εν λόγω πρότζεκτ Νέιλ Μέρον και Κρεγκ Ζέινταν, οι οποίοι έχουν υπογράψει μεταξύ άλλων, τα επιτυχημένα μιούζικαλ Chicago και Hairspray καθώς και την γνωστή στην αμερικάνικη τηλεόραση σειρά Smash.

Η μίνι σειράBonnie & Clyde που θα είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών θα βασίζεται γύρω από τη ζωή του θρυλικού διδύμου που εκτελέστηκε από τις αρχές το 1934 και θα προβληθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο History και Lifetime.

Εν τω μεταξύ, δύο όπλα των Μπόνι και Κλάιντ που βρέθηκαν δίπλα στα σώματά τους πουλήθηκαν έναντι μισού εκατομμυρίου δολαρίων σε δημοπρασία που έγινε στο Νιου Χαμπσάιρ το περασμένο Σαββατοκύριακο 30-31 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Lifetime αναμένεται να προβάλει τον ερχόμενο Νοέμβριο την τηλεοπτική ταινία «Liz and Dick», στην οποία το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ, η Λίντσεϊ Λόχαν, υποδύεται τη μυθική Ελίζαμπεθ Τέιλορ.