Η Στέισι Κέιμπλερ μετακόμισε στο σπίτι του Τζορτζ Κλούνεϊ και τα πράγματα φαίνεται πως «είναι σοβαρά» μεταξύ τους, διαψεύδοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών που τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Δεν είναι μόνο ότι η 32χρονη φίλη του Τζόρτζ Κλούνεϊ έμεινε το καλοκαίρι το περισσότερο καιρό στο εξοχικό του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Είναι και το ότι μετακόμισε στο, μέχρι πρότινος εργένικο, σπίτι του στο Λος ΄Αντζελες.

«Παρ’ ότι διατηρεί ένα μικρό νοικιασμένο διαμέρισμα στο δυτικό Χόλιγουντ, το χρησιμοποιεί κυρίως ως αποθηκευτικό χώρο ενθυμίων και προσωπικών πραγμάτων. Όλα της τα ρούχα είναι στη βίλα του Κλούνεϊ και ποτέ δεν πάει σπίτι της», αναφέρει φιλική πηγή του ζεύγους στο αμερικάνικο περιοδικό Life&Style.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, ο 51χρονος ηθοποιός, και από τους πιο φανατικούς εργένηδες του Χόλιγουντ, θεωρεί ότι η Στέισι Κέιμπλερ είναι η ιδανική σύντροφος για εκείνον απλούστατα γιατί δεν είναι προσκολλημένη πάνω του όπως ήταν οι προηγούμενες φιλενάδες του.

«Η Στέισι είναι η ονειρεμένη γυναίκα», ανέφερε κάποιος από το στενό τους περιβάλλον. «Δεν τον παίρνει τηλέφωνο για έλεγχο. Εκείνος την παίρνει περισσότερες φορές τηλέφωνο απ’ ότι εκείνη».

Μάλιστα το ζευγάρι εμφανίστηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας του Μπεν Άφλεκ «Argo» -την οποία ο Κλούνεϊ υπογράφει ως συμπαραγωγός- και έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, παρ’ ότι φανατικός εργένης, ο Κλούνεϊ έχει υπάρξει παντρεμένος με την Ταλία Μπάλσαμ. Ο γάμος τους κράτησε από το 1989 μέχρι το 1993. Ο ίδιος έχει ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ. Οι ηθοποιοί Μισέλ Πφάιφερ και Νικόλ Κίντμαν είχαν βάλει στοίχημα 10.000 δολάρια ότι μέχρι τα σαράντα θα έχε γίνει πατέρας. Μόλις το έχασαν του έστειλαν με μια επιταγή τα χρήματα όμως εκείνος τους τα έστειλε πίσω. Διπλασίασε το στοίχημα ότι δεν θα κάνει παιδιά ούτε μέχρι τα πενήντα.