Πορεία εργαζομένων στα νοσοκομεία από το Υγείας στο Εργασίας

Στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 14:00, πραγματοποιούν την Πέμπτη οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για την υποβαθμισμένη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και κατά των νέων μέτρων. Στις 12:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 14:00, πραγματοποιούν την Πέμπτη οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για την υποβαθμισμένη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και κατά των νέων μέτρων.

Στις 12:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας. Μετά τη μία οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε πορεία από το υπουργείο Υγείας προς το Εργασίας.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΙΝΑΠ αναφέρει ότι « η υποβαθμισμένη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ βλάπτει το σύνολο των άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων της χώρας και του ιατρικού κόσμου, ιδίως τους νέους γιατρούς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Μυστικά και ψέματα Οι περισσότεροι θα περάσουν τις ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων στην Αθήνα με παρουσίες σε διακριτικά ιδιωτικά δείπνα αλλά... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk