Θεραπευτήριο Υγεία: αναδιάρθρωση δανεισμού με ομολογιακό 95 εκατ.

Σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους 95 εκ. ευρώ προχώρησε το Θεραπευτήριο Υγεία. Το προϊόν του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και θα έχει ως συνέπεια για τους σκοπούς των οικονομικών της καταστάσεων την αναταξινόμηση ισόποσων δανείων της εταιρείας

Σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους 95 εκ. ευρώ προχώρησε το Θεραπευτήριο Υγεία.

Το προϊόν του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και θα έχει ως συνέπεια για τους σκοπούς των οικονομικών της καταστάσεων την αναταξινόμηση ισόποσων δανείων της εταιρείας από τη γραμμή της Κατάστασης Οικονομικής Θέσης «Βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις» στην γραμμή «Μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις».
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως η διοίκηση προσαρμόζει τη στρατηγική της με βασικό μέλημα τη διατήρηση της επαρκούς ρευστότητας, τη συνεχή βελτίωση της χρηματοοικονομικής θέσης και την υγιή ανάπτυξη του ομίλου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk