Ανακωχή για την Μαράϊα Κάρεϊ και τη Νίκι Μινάζ μετά τον άγριο τσακωμό τους, την περασμένη Δευτέρα στα πλατό του American Idol όπου οι δυο σταρ αποτελούν μέλη της κριτικής επιτροπής.

Η 28χρονη ράπερ επιτέθηκε με ένα βαρύ υβρεολόγιο στην Κάρεϊ διότι η 42χρονη τραγουδίστρια, όπως είπε, την έκανε να νιώθει «ανεπαρκής» κατά τη διάρκεια των μαγνητοσκοπημένων γυρισμάτων του δημοφιλούς ριάλιτι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, Μινάζ και Κάρεϊ επέδειξαν «πολιτισμένη» συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των ακροάσεων που ακολούθησαν και πραγματοποιούνται στη Νότια Καρολίνα σύμφωνα με το αμερικανικό σκανδαλοθηρικό site ΤΜΖ.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν επίσης ότι όλοι όσοι εργάζονταν στο American Idol ένιωσαν «σοκαρισμένοι» και «αμήχανοι» για το γεγονός που, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε μεγάλη δημοσιότητα μετά από την πληθώρα αναφορών και σχολίων στο Internet.

Το συμβάν ξεκίνησε με μια διαφωνία σχετικά με ένα διαγωνιζόμενο που κατέληξε, όπως προαναφέρθηκε, σε σφοδρή λεκτική επίθεση της Μινάζ απέναντι στη Μαράια Κάρεϊ.

Φιλικές πηγές προσκείμενες στη Μαράϊα Κάρεϊ, ωστόσο, αναφέρουν ότι η ερμηνεύτρια είναι αποφασισμένη να χειριστεί το γεγονός με αυτοκυριαρχία και … χάρη, ενώ στο «χορό» μπήκε και ο σύζυγός της, Νικ Κάνον -πατέρας των δίδυμων παιδιών της Μορόκαν και Μονρό- ο οποίος ανέφερε ότι η τραγουδίστρια της ποπ δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε δραματικές καταστάσεις αφού το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να ανακαλύψει τον επόμενο μεγάλο τραγουδιστή της Αμερικής.